Άντεξαν οι Unbroken!
HOOPFELLAS VS UNBROKEN 43-45
Π1Π2Π3Π4ΤΕΛΙΚΟ
HOOPFELLAS
111371243
UNBROKEN
10981845

Το βράδυ της Κυριακής για την εικοστή αγωνιστική της Division 2, οι Unbroken με τον Νικολακόπουλο κορυφαίο του γηπέδου να παίρνει όλες τις κρίσιμες αποφάσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκαμψαν πολύ δύσκολα την αντίσταση των μαχητικών και πεισματάρων Hoopfellas του αέρινου Α. Κατσούλη με 43-45

Το πρώτο δεκάλεπτο κυλούσε όπως ακριβώς περιμέναμε. Οι δυο ομάδες πήγαν σε πολύ γρήγορες και πολλές φορές βιαστικές επιθέσεις, με τους γηπεδούχους που ήταν ελαφρώς καλύτεροι, να έχουν μικρό προβάδισμα 11-10.  Ο Α. Κατσούλης ήταν το σημείο αναφοράς στην επίθεση των γηπεδούχων, ενώ τους φιλοξενούμενους κρατούσε κοντά το δίδυμο Ρήζα και Νικολακόπουλου.

Η Hoopfellas πίεσε πολύ στην άμυνα στο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου, πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και αιχμή του δόρατος ξανά τον Α. Κατσούλη, διεύρυνε τη διαφορά. Οι Unbroken δεν άργησαν να απαντήσουν, δεν άφησαν το ματς να ξεφύγει και με τον Νικολακόπουλο να δίνει την ώθηση και καλάθια από Ρήζα-Βεργόπουλο, έμειναν κοντά στο σκορ σε 24-19 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν φτωχό σε παραγωγικότητα, με τις δύο ομάδες να δίνουν κυρίως έμφαση στην άμυνα περιορίζοντας τα ατού αντιπάλων τους. Οι Unbroken εμφανίστηκαν λίγο καλύτεροι και μείωσαν τη διαφορά στους 4 με ένα σερι 7-8. Λήξη τρίτου δεκαλέπτου 31-27.

Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, βγήκαν μπροστά οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους και παρά την πίεση απο τους ουραγούς Hoopefellas που κατέβαλαν σε όλο τον αγώνα, οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στα τελευταία λεπτά και πήραν μια πολύτιμη νίκη που τους εδραιώνει στην 8άδα για τα Playoffs με σκορ 43-45.

Mvp : Ο Νικολακόπουλος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα με 16 πόντους, 15 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 2 κοψίματα. Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Α. Κατσούλης που είχε 18 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο 1 κόψιμο.

Παίκτης Κλειδί: Ο Ρίζας που μέτρησε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές κατάφεραν να κάνουν το comeback στα τελευταία λεπτά, καθώς ήταν πιο ψύχραιμοι όταν έκαιγε η μπάλα.