Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group, north), η Itah Jazz αναμετρήθηκε με τους All Star Survivors. Το παιχνίδι ήταν μεν ενδιαφέρον, αλλά μονόπλευρο δε με τους Survivors να επιβάλλουν από νωρίς τον ταχύ και run and gun ρυθμό τους! 45-57 ήταν το τελικό σκορ με τους Survivors να παίρνουν μια νίκη ψυχολογίας εν όψη συνέχειας.

Από νωρίς οι All Star Survivors έδειξαν τις διαθέσεις τους. Με όπλο το τρίποντο και ύστερα την άμυνα κατάφεραν να δημιουργήσουν από νωρίς μια διαφορά 7 πόντων. 14-21 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να προσπαθούν και να ακολουθούν από κοντά. Για τους γηπεδούχους 7 πόντους πέτυχε ο Βογιατζόγλου και 5 ο Σπανός. 8 πόντους έβαλε ο Κυριακίδης και 2 τρίποντα ο Κουμπής για τους All Star Survivors.

Ο ρυθμός έπεσε στην 2η περίοδο. Τα σουτ δεν μπήκαν στο ίδιο τέμπο που υπήρξε στο προηγούμενο δεκάλεπτο. 14-10 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να αυξάνεται κατά 2 καλάθια (11 πόντοι). Για τους Jazz στους 7 πόντους σταμάτησε ο Σπανός. 4 είχε ο Φλέσσας. Για τους All Star Survivors 2 σερί τρίποντα πέτυχε ο Πιτσίνιαγκας.

Δεν άλλαξαν πολλά στο 3ο δεκάλεπτο. Το σκορ πάγωσε για αρκετή ώρα στο 28-29 με τους Survivors να φτάνουν σε 1 σημείο και στο +11. 9-12 έληξε η περίοδος και η απόσταση μεταξύ των 2 ομάδων έφτασε στους 14 πόντους. Για τους ηνίοχους κουβάλησε με 3 καλάθια ο Κυριακίδης. 7 είχε ο ασταμάτητος Σπανός για τους Jazz.

Με την απόσταση των 2 ομάδων σε διψήφια διαφορά, τα πράγματα δεν ήταν ιδανικά για τους Jazz.  Η παρέα του Σπανού το προσπάθησε αρκετά και έδειχνε να διατηρεί κάποιες πιθανότητες για την ανατροπή. Μολαταύτα, οι All Star Survivors με εμφατικό και γρήγορο μπάσκετ συντήρησαν την υπέρ τους διαφορά και πήραν την νίκη με σκορ 45-57! Για τους νικητές 8 πόντους με 2 τρίποντα έβαλε ο Κάρμας. 4 είχε ο Καλαντζής για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ν. Κυριακίδης με 14 πόντους, 12 ριμπάουντ (11-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 μπλοκ σε 19 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Φλέσσας με 10 πόντους, 14 ριμπάουντ (9-5), 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 34 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Κ. Παρασκευόπουλος με 5 πόντους, 8 ριμπάουντ (7-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη σε 24 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την επιθετική δεινότητα των All Star Survivors!