Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της East Division 2 οι L.A. Slippers φιλοξένησαν το Σάββατο στην Καισαριανή τους Τσακορούκουνες και τους υπέταξαν στα τελευταία δέκα λεπτά μετά από μια αρκετά ενδιαφέρουσα μονομαχία !

Οι ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα την αναμέτρηση με τη μια να ακολουθεί την άλλη παίρνοντας σκορ σχεδόν από το σύνολο του ρόστερ αμφότερες. Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στο μακρινό σουτ των Τζαβελάκη (5) και Μηλιώνη (3) ενώ οι αντίπαλοι τους  είχαν πρωταγωνιστές τους Κουλέντη και Σταφυλαράκη (από 6π) για να προηγηθούν με βραχεία κεφαλή (17-18) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Οι Slippers με ένα ξέσπασμα κι επιμέρους 9-2 με την τριπλέτα Μεσεδάκη (8), Ράφτη (6) και Μηλιώνη (5) να σκοράρει έξω από την περίμετρο επιχείρησαν να ξεφύγουν , με τον Αρτινό ωστόσο να κρατά με δέκα πόντους τους Τσακορούκουνες σχετικά κοντά (42-34) στη μέση της διαδρομής.

Η διαφορά πήγε στο +10 αμέσως μετά την ανάπαυλα, καθώς Μεσεδάκης (8) και Νικολαϊδης (4) ήταν σε καλή κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο απάντησαν με το ντουέτο Αρτινού (9) και Κουλέντη (7) πλησιάζοντας στο καλάθι (57-55) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Αυτό που έγειρε την πλάστιγγα ήταν το ξέσπασμα των γηπεδούχων κατά την τελευταία περίοδο. Με το σκορ στο 59-58 έτρεξαν ένα 11-0 με τους Μεσεδάκη (8), Ράφτη (5), Νικολαϊδη (4) και Γεωργιάδη (3)  πρωταγωνιστές. Οι Τσακορούκουνες δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν αυτή τη φορά και παρά τους πέντε πόντους από τους Κοντογιάννη και Κουλέντη έμειναν πίσω στο σκορ με τους LA Slippers να κόβουν πρώτοι το νήμα με 79-67 !

MVP αναδείχθηκε ο Ιάσωνας Μεσεδάκης. Είχε 28 πόντους (5/12 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη. από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στάθης Αρτινός με 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Παναγιώτης Μηλιώνης με double double και 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην απόδοση των νικητών στην τελική ευθεία !