Οι Anubis επικράτησαν 65-55 των Last Dancers, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική στο North Group 1 της Division 2. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πέμπτη νίκη τους στα τελευταία έξι ματς κι ανέβηκαν στο 14-6. Παράλληλα, έβαλαν τέλος στο νικηφόρο σερί των Last Dancers, οι οποίοι ηττήθηκαν μετά από τέσσερα ματς κι έπεσαν στο 11-9. Οι Anubis είχαν πολλές σημαντικές απουσίες, ανάμεσα τους ήταν κι οι δύο πρώτοι σκόρερ της ομάδας (βλ. Μιχαλόπουλος, Λιακόπουλος), αλλά ο φοβερός και τρομερό Λυμπερόπουλος έπαιξε για όλους! 

Μετά από ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά μετά την ανάπαυλα και με επιμέρους 17-2 ξέφυγαν με 43-30 (26’). Οι Last Dancers, όμως, δεν ήταν διατεθημένοι να παραδώσουν έτσι απλά τα «όπλα» κι άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά. Με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, πλησίασαν στο -4 (40-44), ενώ με επιμέρους 12-3 έφεραν το ματς στην ισοπαλία (53-53 37’). 

Ο εκπληκτικός Λυμπερόπουλος, όμως, το είχε πάρει προσωπικά! Με ένα απίθανο τρίποντο από τη γωνία στη λήξη του χρόνου, «έκοψε» τα πόδια των αντιπάλων κι έχοντας συνολικά 8 διαδοχικούς πόντους έφερε την ομάδα του στο +6 (61-55), 38.6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Ο Στάμου πήρε ένα καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ κι οι Anubis πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη. 

Player of the Game: Σε ένα ματς που ο Λυμπερόπουλος πήρε την ομάδα στις πλάτες του, ο Κλείτος Καραμπάσης ήταν εκείνος που προσέφερε πολλά σε… οικονομική τιμή. Συγκεκριμένα είχε 14 πόντους με 7/12 σουτ, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες. 

Παίκτης «κλειδί» ο Στάθης Λυμπερόπουλος, ο οποίος έμοιαζε να βρίσκεται παντού στο παρκέ και φυσικά στο τέλος δήλωσε «παρών» στο πιο κρίσιμο σημείο, σκοράροντας τους 8 από τους τελευταίους 12 πόντους της ομάδας του. Συνολικά είχε 38 πόντους σε 38 λεπτά, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα κι έχασε τον τίτλο του MVP λόγω των λαθών (6) που ήρθαν από τη φυσιολογική κούραση.

Που κρίθηκε: Στην απίστευτη ευχέρεια και αποτελεσματικότητα που έδειξε ο Λυμπερόπουλος στο τέλος. Ειδικά, το τρίποντο στη λήξη του χρόνου επίθεσης για το 56-53, «έκοψε» τα πόδια των Last Dancers.