Στο ντέρμπυ της 20ης στροφής της West Division 2 οι ελλειπείς Mad Frogs υποδέχτηκαν το Σάββατο στο Sala Sports Club τους Indiana Pagers, με τους δεύτερους να παίρνουν τη ρεβάνς και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου μετά από σαραντάλεπτη μάχη και πλέον είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης του ομίλου κοιτώντας ακόμα και τη δεύτερη καθώς την επόμενη Παρασκευή αντιμετωπίζουν τους δεύτερους Αναλώσιμους.

Οι ομάδες στηρίχτηκαν από το ξεκίνημα περισσότερο στις άμυνες τους. Οι φιλοξενούμενοι αξιοποίησαν την παρουσία των Βλαχογιάννη και Κανελλόπουλου (από 5π) στο ζωγραφιστό και προηγήθηκαν με 5-9 και παρά τα τρίποντα από τους Καραντζούνη (4) και Κωστόπουλο (3) κράτησαν το προβάδισμα με 9-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Με σερί 11-0 οι Pagers έφτασαν στο +14 με επιθετική πολυφωνία (Στιβακτάκης, Π. Καρασούλος από 4, Γ. Καρασούλος 3 κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να καλέσουν time out. Μετά απ' αυτό οι Frogs αντέδρασαν με το δικό τους 10-0 ροκανίζοντας την απόσταση χάρη στους Brkc (7) και Καραντζούνη (5) ισοφαρίζοντας σε 29-29 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη μάλιστα προηγήθηκαν με τα τρίποντα των Καραντζούνη και Κωστόπουλου αλλά έπαθαν black out ! H παρέα του Αδαμόπουλου έτρεξε ένα επιμέρους 11-1 με μπροστάρη τον Γ. Καρασούλο (7π) και προηγήθηκε με 36-42 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο η άμυνα των Pagers ήταν εξίσου καλή και πιστική, ενώ ο Κανελλόπουλος (4) και το τρίποντο του Στιβακτάκη τους έδωσε αέρα 12 πόντων . Από την αντίπερα όχθη Γιαννόπουλος (4) και Κωστόπουλος (3) ήταν τα μόνα "Βατράχια" που απέφυγαν τις αμυντικές συμπληγάδες αλλά δεν ήταν αρκετοί για ένα δεύτερο come back, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να πάρουν το πολύτιμο ροζ φύλλο με το τελικό 43-53 !

MVP ήταν ο αλάνθαστος Γιώργος Καρασούλος έχοντας 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 7 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Srdjan Brkc με 7 πόντους, 10 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Χαράλαμπος Κανελλόπουλος μετρώντας 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν αρκετά καλύτεροι στο δέυτερο μισό του αγώνα και παίζοντας πολύ καλή άμυνα κατέκτησαν τη νίκη αλλά και την επιθυμητή διαφορά !