Οι Tragics επικράτησαν του Μορφέα, πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το 54-46, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του North Group 2 της Division 2. 

Η αγωνιστική απραξία 28 ημερών, δεν επηρέασε τους τυπικά φιλοξενούμενους, οι οποίοι συνέχισαν από εκεί που είχαν μείνει, πανηγυρίζοντας την 5η διαδοχική νίκη τους και έκτη στα τελευταία εφτά ματς. Με αυτό τον τρόπο ανέβηκαν στο 11-7 και παλεύουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα playoffs.

Από την άλλη, ο Μορφέας, ο οποίος παρατάχθηκε με πεντάδα, γνώρισε την τρίτη διαδοχική ήττα του και 12 στα τελευταία ματς. Πλέον, έχει ρεκόρ 5-15 και συνεχίζει τη μάχη με τους Athenian Warriors και τη Σφεντόνα, για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Όσον αφορά στον αγώνα, οι Tragics επιβεβαίωσαν στο παρκέ τη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και ξεκίνησαν το ματς με 12-0 (3’), με τους τυπικά γηπεδούχους να χρειάζονται σχεδόν 4 λεπτά για να πετύχουν τους πρώτους πόντους τους. Οι Tragics έλεγξαν απόλυτα το ματς, προηγήθηκαν με 24-10 στο 14’, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η διαφορά ξεπέρασε το +20! Είναι χαρακτηριστικό ότι μπήκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας τη μέγιστη διαφορά (βλ. +23) και μάλιστα με νταμπλ σκορ (46-23)!

Στην τέταρτη περίοδο οι τυπικά φιλοξενούμενοι έριξαν ταχύτητα, ο Μορφέας συνέχισε να δείχνει αξιόμαχο πρόσωπο και με επιμέρους 23-8 «ροκάνισε» σε μεγάλο βαθμό τη διαφορά, χωρίς πάντως να απειλήσει ουσιαστικά. 

Player of the Game: Ο Σταμάτης Κομιανός προσέφερε ουσία στο παιχνίδι των Tragics, συμβάλλοντας σε πολλούς τομείς. Μέτρησε 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες. 

Παίκτης «κλειδί» ο Λεωνίδας Χριστακίδης, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ με 16 πόντους (7/14 σουτ). Μπήκε φουριόζος στο ματς και με 14 πόντους, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να βάλει από νωρίς τις βάσεις (βλ. 24-10) για τη νίκη.

Που κρίθηκε: Στη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και στις περισσότερες λύσεις των Tragics. Η… πεντάδα του Μορφέα δεν θα μπορούσε να περιμένει περισσότερα.