Οι People Cafe, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άγγελο Μυλωνά, λύγισαν 59-55 τους Tesseract, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς για την 20η αγωνιστική του North Group 2 της Division 2. 

Οι τυπικά γηπεδούχοι πανηγύρισαν την έβδομη νίκη τους στα τελευταία οκτώ ματς κι ανέβηκαν στο 13-7, ενώ από την άλλη, οι αντίπαλοι τους είδαν το νικηφόρο σερί τους να σταματάει στα πέντε ματς, με αποτέλεσμα να πέσουν στο 12-7. 

Μετά τα πρώτα λεπτά, οι People Cafe πήραν τον έλεγχο του αγώνα και με τον Μυλωνά να μετράει 17 πόντους στο πρώτο μέρος, πήγαν στην ανάπαυλα με διαφορά 13 πόντων (31-18). Η εικόνα του αγώνα άλλαξε πλήρως μετά τα μισά της τρίτης περιόδου. Σε εκείνο το σημείο οι Tesseract ήταν πίσω με 36-23, αλλά με μια εντυπωσιακή αντεπίθεση γύρισαν… τούμπα το ματς, καθώς με επιμέρους 19-1(!) προηγήθηκαν 41-37, στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου!

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι βρέθηκαν λίγο αργότερα στο +5 (44-39), για να απαντήσουν οι People Cafe με σερί 10-0, το οποίο τους έφερε μπροστά με 49-44 (36’)! Οι δύο ομάδες συνέχισαν να δίνουν μια τρομερή μάχη, για να βρεθούν ισόπαλες 53-53 στο 39’. Τον τελευταίο λόγο είπε τελικά ο Μυλωνάς, ο οποίος με καλάθι και 2/2 βολές έφερε την ομάδα του σε απόσταση δύο κατοχών (57-53), 20.7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, γέρνοντας την πλάστιγγα υπέρ των People Cafe.  

Player of the Game: Ο Άγγελος Μυλωνάς ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο μεγάλος πρωταγωνιστής κι ο άνθρωπος που «μίλησε» στο τέλος για τους People Café. Μέτρησε 28 πόντους με 11/21 σουτ, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Παίκτης «κλειδί» ο Κώστας Κουλέτσης, ο οποίος είχε καθοριστική συμβολή στο φινάλε, σημειώνοντας 7 πόντους στο τελευταίο πεντάλεπτο. Μάλιστα, με 2/2 βολές στα 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος «κλείδωσε» τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Τελείωσε το ματς με 13 πόντους και 19 ριμπάουντ! 

Που κρίθηκε: Στο «καθαρό» μυαλό που είχαν οι People Cafe στα κρίσιμα σημεία και φυσικά στον Μυλωνά που έκανε τη διαφορά όταν η μπάλα ζύγιζε... τόνους. Από την άλλη, οι Tesseract πλήρωσαν την αστοχία τους σε καθοριστικές στιγμές.