Απόγευμα Κυριακής στο "Θ. Πούτος"και για την 20η στάση της South Division 2 η ουραγός Tinder Bologna αντιμετώπισε τους πρωτοπόρους Shakers που πήραν το δίποντο ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού.

Το πρώτο δεκάλεπτο ίσως θα πρέπει να το διαγράψουν από τη μνήμη τους οι ομάδες. Ξεκίνησαν με μνημειώδη αστοχία , μουδιασμένες και δίχως ρυθμό. Με μοναδική εξαίρεση τον Δημουλή (5π) που έδωσε το προβάδισμα στους Shakers με 2-7 (Ο Μυριτζής σκόραρε για την Tinder με τον Γρίβα να σημειώνει ένα καλάθι από την άλλη πλευρά).

Οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα στις αρχές της δεύτερης περιόδου με τα τρίποντα από τους Δημουλή (6) και Καρανδρέα (5) φτάνοντας στο 2-15 και κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Δεντάκης. Με περίσσιο αγωνιστικό θράσος τα έβαλε με ψηλότερους αντιπάλους σημειώνοντας 9 πόντους και έβαλε την Bologna σε τροχιά ανατροπής, μειώνοντας σε 16-19 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη οι Shakers απλοποίησαν την κατάσταση καθώς ανέβασαν στροφές. Αιτία γι ΄αυτό ήταν τόσο ο Κάτσας (6) όσο και ο Τσιακτάνης (4) με το μέγεθος τους. Ταυτόχρονα η άμυνα τους επέτρεψε μόλις τέσσερις πόντους (Δεντάκης και Μυριτζής οι σκορερ) με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με διψήφια διαφορά (20-34).

Στην τελική ευθεία οι Shakers κυριάρχησαν αυξάνοντας την απόσταση. Με τους Καρανδρέα (8) , Τσιακτάνη (7) και Δημουλή (6) να είναι συνδεδεμένοι με το καλάθι δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες καθώς το τέμπο ήταν ελεύθερο και γρήγορο. Οι Μπολωνέζοι ανταποκρίθηκαν έχοντας το πιο παραγωγικό τους διάστημα με τους Γκέγκιο (5) και Δεντάκη (3), με το τελικό 32-57 να είναι δίκαιο .

MVP ήταν με double double o Θανάσης Τσιακτάνης. Είχε 11 πόντους, 20 ριμπάουντ, 4 ασιστ και ένα μπλοκ. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Μπάμπης Δεντάκης με 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο μπόμπερ Ιάσωνας Δημουλής με 20 πόντους (6/12 τρίποντα), 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι νικητές είχαν διαφορά μεγέθους και όταν βρήκαν ρυθμό καθάρισαν το ματς.