Το απόγευμα της Κυριακής (31/3) οι Tune Squad φιλοξένησαν τους Pop69 με τους δεύτερους να παίρνουν την 15η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις δυο ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 13-19. Για τους Pop ο Παπαδημητρίου πέτυχε (9) πόντους ενώ για τους γηπεδούχους ο Τσαντζαλής με (8).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να πάρουν την διαφορά, και ο πίνακας έδειχνε 35-33 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Tune Squad ο Αντωνίου πέτυχε (6) με ένα τρίποντο, για τους φιλοξενούμενους ο Νίκας πέτυχε (6) πόντους και ο Μητρόπουλος σκόραρε (5).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι και το σκορ διαμορφώθηκε 45-46 στο τριαντάλεπτο. Οι Pop69 με τον Παπαδημητρίου να πετυχαίνει 5 πόντους, για τους γηπεδούχους ο Τσαντζαλής πρόσθεσε ακόμη (9) πόντους στο παλμαρέ του.

Στη τέταρτη περίοδο μίλησε η κούραση και οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 55-31. Ο Παπαδάτος πέτυχε (5) πόντους για τους Tune Squad, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Καρακάσης με (6) και (5) ο Εγγλέζος με τους Pop69 να παίρνουν την δέκατη-πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Εμμανουήλ Παπαδημητρίου ο οποίος σκόραρε 16 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ με 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Θανάσης Τσαντζαλής, ο οποίος πέτυχε 25 πόντους και 8 ριμπάουντ με 22 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Δήμος Στέφος με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την κούραση των γηπεδούχων όντας πέντε άτομα αλλά και στο καθαρό μυαλό των φιλοξενούμενων στην τέταρτη περίοδο.