Το βράδυ της Παρασκευής (05/4) οι All Star Survivors φιλοξένησαν τον Μορφέα με τους γηπεδούχους να παίρνουν την 11η τους νίκη στο πρωτάθλημα, με το παιχνίδι να είναι το πιο ισορροπημένο στη σεζόν καθώς το efficiency και των δυο ομάδων να είναι 59 έκαστος.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε αρκετά εύστοχα για τους φιλοξενούμενους και διαμόρφωσαν το σκορ σε 10-21. Για τον Μορφέα ο Αντύπας πέτυχε (9) πόντους με τρία τρίποντα και ο Ρήγας (6) ενώ για τους γηπεδούχους ο Κυριακίδης με (5).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους γηπεδούχους να μειώσουν το σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 28-30 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους All Star ο Βεϊσάκης πέτυχε (9) και ο Πιτσίνιαγκας (4), για τους φιλοξενούμενους ο Βασιλάτος πέτυχε (4) πόντους και ο Αντύπας σκόραρε (3) με ακόμη ένα εύστοχο τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Survivors πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν ξανά το προβάδισμα μετά το πρώτοι καλάθι του αγώνα και το σκορ διαμορφώθηκε 47-43 στο τριαντάλεπτο. Ο Μορφέας με τον Ρήγα και Φίλο να πετυχαίνουν από (4), για τους γηπεδούχους ο Κρατημένος σκόραρε (6) και ο Βεϊσάκης (4).

Στη τέταρτη περίοδο οι All Star Survivors παίζοντας πολύ καλή άμυνα τελείωσαν το παιχνίδι και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 60-54. Ο Τζαμουράνης, Ρήγας και Βασιλάτος πέτυχαν από (3) πόντους για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Βεϊσάκης πρόσθεσε ακόμη (7) πόντους στο παλμαρέ του, ο Κυριακίδης, Κρατημένος και Παρασκευόπουλος με (2) με τους All Star Survivors να παίρνουν την ενδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Γιώργος Βεϊσάκης ο οποίος σκόραρε 20 πόντους, μάζεψε 18 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ με 25 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Ρήγας, ο οποίος πέτυχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ με 26 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Νίκος Κυριακίδης με 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 11 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από την κούραση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και στις πολύ καλές τους άμυνες στην τέταρτη περίοδο.