Η BASXETONIA με 64-55 υπέταξε τους AVENGERS.

Με τους Αναγνωστάκη και Τζιρίτη να σκοράρουν έγινε το 3-0 ενώ με 2 καλάθια του Κυριακίδη και ένα του Αναγνωστάκη το σκορ έφτασε στο 9-2. Η BASXETONIA αντέδρασε με 2 τρίποντα του Μπογέα ενώ ο Κυριακίδης είχε 2/2 βολές. Ο Μπογέας με νέο τρίποντο μείωσε ξανά στους 2 ενώ με καλάθια του Στρατηγόπουλου έγινε και η ανατροπή. Ο Τζιρίτης σκόραρε τρίποντο ενώ ο το 20-17 έγραψαν οι Κυριακίδης και Στρατηγόπουλος.

Ο ίδιος παίχτης με 4 πόντους έβαλε μπροστά την ομάδα του για να απαντήσουν οι Τζιρίτης και Κυριακίδης για το 25-23. Ο Μπογέας σκόραρε 2/2 βολές ενώ ο Στρατηγόπουλος με τρίποντο έκανε το +5 για τη BASXETONIA. Με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Βρεττός ενώ ο Τζιρίτης από κοντά ισοφάρισε. Ο Αφχιανές από κοντά και ο Στρατηγόπουλος με σουτ έκαναν το +4 αλλά ο Τζιρίτης με έμμεσο τρίποντο μείωσε στον πόντο σε ένα ισορροπημένο ημίχρονο.

Ο Κολιομίχος ξεκίνησε με τρίποντο αλλά με τον ίδιο τρόπο ο Κυριακίδης και από κοντά ο Παπαδημητρίου έκαναν το 38-37. Στο σουτ του Στρατηγόπουλου απάντησε ο Χατζής με τρίποντο αλλά σε εκείνο το σημείο η BASXETONIA με φοβερή άμυνα κράτησε χωρίς καλάθι τους αντιπάλους ενώ με βολές των Στρατηγόπουλου και έμμεσο τρίποντο του Αφχιανέ έκανε το 42-46.

Οι Στρατηγόπουλος και Αφχιανές σκόραραν και στο 4ο δεκάλεπτο αρχικά αλλά ο Κυριακίδης πρώτα και ο Βρεττός σε 2ο χρόνο με τρίποντα τους μείωσαν στους 2. Ο Μπογέας πήρε την ομάδα πάνω του και με 5 πόντους αύξησε τη διαφορά. Ο Τζιρίτης μείωσε αλλά νέο καλάθι του Μπογέα, τρίποντο του Μεγαγιάννη και σουτ του Βαρδαβά έκαναν το 50-62 λίγο πριν το τέλος. Ο Χατζής μείωσε ενώ ο Τζιρίτης με τρίποντο έκανε το τελικό 55-64.

MVP της αναμέτρησης ο Στρατηγόπουλος με 23 πόντους, 15 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

για τους AVENGERS ο Τζιρίτης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν τα μεγάλα σουτ στο 4ο δεκάλεπτο και κατάφεραν να πάρουν διαφορά στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.