Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group), η Climaland BC αναμετρήθηκε με τους Bandicoots! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα. Ύστερα λίγο λόγω της πίεσης και λίγο λόγω της ενέργειας των Bandicoots το σκορ ξέφυγε με τον πίνακα να γράφει 38-55 στο τέλος του αγώνα!

Δυναμικά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι είχε αργό τέμπο, κάτι που βοήθησε την Climaland. 8-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τους πρωτοπόρους της D2G1 να δημιουργεί μια υπέρ της διαφορά (3 πόντοι). Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Λαμπρόπουλος. 5 είχε ο Τσουκαλάς και 4 ο Παλατζίδης για τους Bandicoots.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Bandicoots στην 2η περίοδο. Με γρήγορες επιθέσεις, εύστοχα σουτ και τρομερές άμυνες επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Πέτυχαν 17 πόντους, δέχθηκαν 6 και έφτασαν στο +14 στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Η Climaland έπαιξε χωρίς καθαρό playmaker και το πλήρωσε. Για την Climaland BC ακόμα 2 καλάθια πέτυχε ο τρομερός Λαμπρόπουλος. Σειρά στο σκοράρισμα για τους ηνίοχους πήρε με 2 τρίποντα ο Ζαρκαδάκης. Ακολούθησε με 3 πόντους ο Λασκαράτος.

Στην αντεπίθεση πέρασε η αρμάδα του Υφαντή στο 3ο δεκάλεπτο. Με όρεξη, καλές πάσες και ευστοχία από το τρίποντο κατάφερε να μειώσει στους 5 πόντους. 19-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Bandicoots να αντιμετωπίζουν δυσλειτουργία στην επίθεση. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Λαμπρόπουλος και 4 ο Ψαρράς. 7 είχε για τους φιλοξενούμενους ο Παλατζίδης.

Με την διαφορά στους 5 πόντους, όλα ήταν πιθανά στην 4η και τελευταία περίοδο. Η Climaland είχε το momentum από το προηγούμενο δεκάλεπτο, αλλά αυτό δεν πτόησε τους Bandicoots. Η παρέα του Παλατζίδη πάτησε το πόδι στο γκάζι, ξέφυγε στο σκορ και καθάρισε το παιχνίδι! 38-55 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 5-17. Για τους νικητές 3 καλάθια πέτυχε ο Κωσταβέλης και 2 ο Τσουκαλάς. Στο τρίποντο του Στεργιώτη στάθηκαν οι ηττημένοι!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ι. Τσουκαλάς με 13 πόντους, 10 ριμπάουντ (5-5), 5 ασίστ, 6 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Β. Τερζής με 3 πόντους, 13 ριμπάουντ (11-2), 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ε. Κωσταβέλης με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ (10-1), 2 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα.