Bράδυ Δευτέρας στο ΟΑΚΑ και οι Fatherland Havaliers υποδέχτηκαν τη Σφεντόνα για την 21η αγωνιστική της division 2. Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον αγώνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του και έφτασαν στη νίκη, αν και στο τέλος φάνηκε να δυσκολεύονται.

Ισορροπημένα τα πράγματα στην αρχή του ματς καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει καλή διαφορά. Βαγγέλης Κάββουρας από τη μία και Μητρόπουλος από την άλλη ήταν πολύ καλοί και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε στο 17-14.

Αντίστοιχη εικόνα είχαμε και στη συνέχεια. Όμως οι Fatherland Havaliers (όντας αλάνθαστοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών) έτρεξαν ένα σερί 6-0 και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 29-23. 

Η φόρα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και μετά την ανάπαυλα. Ο Αποσκίτης ανέβασε σιγά σιγά ρυθμό και με δικούς του πόντους η ομάδα έχτισε μία καλή διαφορά 46-34 και 48-37 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου. 

Στην τέταρτη περίοδο η διαφορά έφτασε μέχρι τους 15 (63-48). Εκεί η Σφεντόνα σαν να ξύπνησε (με φοβερό τον Μπαρδούτσο) και στα τελευταία λεπτά του ματς έτρεξε ένα σερί 11-0, κάνοντας το 63-59, 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος! Οι Fatherland ωστόσο ήταν ψύχραιμοι, έβαλαν τις βολές στο τέλος και πήραν το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 66-59.

ΜVP: O Aποσκίτης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 28 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασσίστ, 4 κλεψίματα και 29 eff.

Παίκτης κλειδί: Ο "διπλός" Βαγγέλης Κάββουρας ήταν επίσης εξαιρετικός με 11 πόντους, 17 ριμπάουντ, 1 ασσίστ, και 2 κλεψίματα.

Πρώτος σκόρερ για τη Σφεντόνα ήταν ο Τσιβιογλου με 15 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπακαλέξης με 2 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασσίστ και 7 κλεψίματα.