Άνετη επικράτηση των FREAKS απέναντι στην TINDER BOLOGNA με 96-40.

Με σερί 13-0 ξεκίνησε το ματς με τα τρίποντα των Φελεμέγκα και Χαντζή που είχαν κόντρα μέχρι τέλους για τον νικητή και καλάθια των Χαιδεμένου και Φανουργιάκη. Ο Μπούσγος μείωσε αλλά και πάλι ο Φανουργιάκης από κοντά και ο Χαιδεμένος με έμμεσο τρίποντο αύξησαν τη διαφορά. Ο Μπούσγος σκόραρε ξανά αλλά ένα τρίποντο του Φελεμέγκα, 2 πόντοι του Αγγελακόπουλου και 4 του Φανουργιάκη έκαναν το 29-4. Ο Λυκοπάκης σκόραρε για 3 λίγο πριν το τέλος.

Οι Σπανός και Μπούσγος σκόραραν αλλά με 4 πόντους του Φανουργιάκη και 6 του Αγγελακόπουλου η διαφορά έφτασε τους 26. Ο Καρακίτσος μείωσε ενώ στα καλάθια του φανουργιάκη απάντησε  ο Μυριτζής από κοντά για το 45-19 του ημιχρόνου.

Ο Αγγελακόπουλος σκόραρε άλλους 4 πόντους για να μειώσει ο Γκέγκιος. Με τρίποντο του Σγαρδέλη και σουτ του Φανουργιάκη έγινε το 54-21 ενώ ο Αρούχ κατάφερε να σκοράρει από κοντά. Μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου οι Χαντζής και Φελεμέγκας μονοπώλησαν το ενδιαφέρον καθώς σκόραραν 2 τρίποντα ο 1ος και 3 ο 2ος ενώ οι Μπούσγος και Μυριτζής έκαναν το 69-31.

Με τρίποντα των Χαντζή και Φανουργιάκη η διαφορά ανέβηκε κι άλλο αλλά ο Μπούσγος και ο Καρακίτσος με τρίποντο απάντησαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν άλλο καλάθι μέχρι το τέλος ενώ αντίθετα με τρίποντο του Χαντζή, 2 τρίποντα του Χαιδεμένου, ένα του Αγγελακόπουλου και άλλους 4 πόντους του Φανουργιάκη ήρθε το τελικό 96-40.

MVP της αναμέτρησης ο Φανουργιάκης με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ο Μπούσγος είχε 19 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φάνηκε από το 1ο δεκάλεπτο. Τα τρίποντα των FREAKS δεν άφησαν περιθώρια ενώ ο Φανουργιάκης κυριάρχησε στη ρακέτα.