Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group), οι Halligators αναμετρήθηκαν με το People Café. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους «αλιγάτορες» να παίζουν ουσιαστικά εναντίον του Μυλωνά.  Ο 2ος έβαλε 42 από τους 48 πόντους που πέτυχε η ομάδα του με το τελικό σκορ να είναι 51-48!

Δυνατά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι ήταν έντονο, είχε πολλά τρεξίματα και επαφές. 14-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους «αλιγάτορες» να παίρνουν τα ηνία του αγώνα. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Σακελλαράκης. Με 3 ακολούθησε ο Αντωνόπουλος. 12 είχε ο σεληνιασμένος Μυλωνάς.

Το People Café με πρωτεργάτη εκ νέου τον Μυλωνά πάτησε το πόδι στο γκάζι στην 2η περίοδο. Με οδηγό τον ασταμάτητο και ακατανίκητο Μυλωνά, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ. Πέτυχαν 14 πόντους, δέχθηκαν 6 και έφτασαν στο +6. Για τα «ερπετά» Κωσταρέλος, Σακελλαράκης και Γιαννέλος είχαν από 1 καλάθι έκαστος. Τον χαβά του συνέχισε ο Μυλωνάς έχοντας πάλι όλους τους πόντους της ομάδας του (14).

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Από την μία οι Halligators αδρανοποίησαν τους αντιπάλους με την εξαίρεση του Μυλωνά. 11-11 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μένει στα 3 καλάθια υπέρ του Café. Για τους Halligators 3 καλάθια έβαλε εκ νέου ο τρομερός Σακελλαράκης. 3 πόντους πέτυχε ο Κωσταρέλος. 9 είχε ο Μυλωνάς για το People Café!

Με την διαφορά στο μονοψήφιο, όλα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Halligators κατάφεραν να περιορίσουν λίγο τον Μυλωνά και πέρασαν μπροστά στο σκορ. Δεχόμενοι μόλις 11 πόντους, πέτυχαν 20 και μετέτρεψαν το -6 σε +3 παίρνοντας μια νίκη γοήτρου! 51-48 ήταν το τελικό σκορ με τον Μυλωνά να πραγματοποιεί εμφάνιση καριέρας! Για τους νικητές 9 είχε ο Γιαννέλος και 7 ο Αντωνόπουλος. Για τους ηττημένους 7 είχε ο Μυλωνάς και 4 ο Μαρούλης!

Mvp του αγώνα ήταν ο T. Σακελλαράκης με 16 πόντους, 13 ριμπάουντ (9-4), 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 31 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Μυλωνάς με 42 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Δ. Γιαννέλος με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 37 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την άμυνα που έπαιξαν οι Halligators στο 4ο δεκάλεπτο!