Για το ντέρμπυ της 21ης στάσης της West Division 2 την Παρασκευή οι Indiana Pagers αντιμετώπισαν τους Αναλώσιμους, με τους δεύτερους να επαναλαμβάνουν την επιτυχία του πρώτου γύρου και με τον Μανώλη σε εξαιρετική βραδιά πήραν το δίποντο που τους εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο !

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα το παρκέ του Sala Sports Club και χάρη στο δίδυμο Δερβεντζή (7) και Στιβακτάκη (5) προηγήθηκαν με 16-9. Οι αντίπαλοι τους ωστόσο με τον Μανώλη, τα σουτ του Μεϊντάνη (από 5π) και τα ποσταρίσματα του Κοταράκου (4) μείωσαν σε 20-16 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αμφότερα , με τα συγκροτήματα να δίνουν έμφαση στις άμυνες τους. Οι φιλοξενούμενοι παρότι βρέθηκαν στο -8 ανέκαμψαν και με σερί 9-0 με τον Μανώλη (5) σε καλή κατάσταση προσπέρασαν με 24-25 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι Αναλώσιμοι στηρίχτηκαν στον αγωνιστικό οίστρο του Μανώλη. 11 πόντοι με 3 ρουκέτες από τα 6.75 μαζί με τον αφυπνισθέντα Χρηστακάκο (4π)  τους έφεραν στο +7 που κράτησαν παρά τις προσπάθειες των Στιβακτάκη (5) και Δερβεντζή (4) από την άλλη πλευρά. Το αποτέλεσμα στην εκπνοή της τρίτης περιόδου ήταν στο 37-44.

Στην τελική ευθεία τα γάλατα.. έσφιξαν . Η παρέα του Νικολόπουλου πιέστηκε από τους Pagers που μείωσαν ως τους τέσσερις με τους Καρασούλο (5) και Δερβεντζή (3) με το περιφερειακό τους σουτ, όμως απάντησε με το ίδιο νόμισμα. τόσο ο Χρηστακάκος (5) όσο και ο Μεϊντάνης (3) κράτησαν το ροζ φύλλο για τους Αναλώσιμους που επικράτησαν με το τελικό 49-54.

Μvp ποιός άλλος από τον αλάνθαστο Διαμαντή Μανώλη ; Είχε 22 πόντους (4/7 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ και 3 κλεψίματα. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Στέλιος Δερβεντζής με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασιστ κι ένα  κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί με την απόδοση του ήταν ο Βασίλης Μεϊντάνης που μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο ουσιαστικοί και είχαν καλύτερες επιλογές στο δεύτερο μισό.