Anubis BC έτοιμοι για μεγάλα πράγματα στα playoff!!

Ντέρμπι τετράδας είχαμε στο ΟΑΚΑ για την D2 G1 ανάμεσα σε IONIANS και ANUBIS BC με τους δεύτερους να επικρατούν, γκρεμίζοντας από την κορυφή τους αντιπάλους τους αφού στην ισοβαθμία με Bundicoots υστερούν.

Στα του αγώνα μια φοβερή τετράδα από τους Λιώνη (15π.-8ρ.-4ας), Λιακόπουλο (12π-12ρ.), Λυμπερόπουλο (17π-13ρ.-5ας) και Καραμπάση (11π.-9ρ.) έφερε την νίκη στους Anubis BC, που θα τους βοηθήσει και στην δύσκολη συνέχεια των Playoff. Από την άλλη πλευρά οι Ionians δεν κατάφεραν να βρούνε αμυντικές απαντήσεις στην κυριαρχία του Λιακόπουλου μέσα στην ρακέτα και στα τρίποντα του Λιώνη, βλέποντας πως η συνέχεια δεν θα είναι στρωμένη με ροδοπέταλα. Παρότι είδαν τον Θεοδώρου να κάνει τα πάντα μέσα στο παρκέ, το σχεδόν τέλειο παιχνίδι του στα όρια του triple double με (25π.-15ρ.-7κλ.-2 τάπες) όμως δεν βρήκε κάποιον συμπαραστάτη πέραν του Μπιρζαμάνη (11π.) και κάπως έτσι ήρθε η ήττα που τους γκρέμισε από την  κορυφή του ομίλου.

Το ματς ήταν ισορροπημένο για τρία δεκάλεπτα, οι ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι  με τις ισοπαλίες και τα προσπεράσματα να είναι συνεχόμενα σε αυτό το διάστημα του αγώνα. Η διαφορά έγινε στην τελευταία περίοδο που ο Λιώνης έβαλε 2 μεγάλα τρίποντα ο Θεοδώρου είχε κουραστεί και έτσι τελείωσε το παιχνίδι.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο Λιακόπουλος  που τελείωσε με double double  είχε 12 πόντους  μοίρασε 2 ασιστ μάζεψε και 12 ριμπάουντ έκανε και 2 τάπες με 25eff. Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Θεοδώρου με 25 πόντους, 15(11-4) ριμπάουντ 2 τάπες και 7 κλεψίματα με 36eff.

Παίκτης-κλειδί  ο Λιώνης έβαλε τα τρίποντα στο τελευταίο δεκάλεπτο και  με 15 πόντους 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ βοήθησε να έρθει η νίκη.

Το ματς κρίθηκε: στην υπεροχή που είχαν μέσα στην ρακέτα οι Anubis πήραν 10 περισσότερα ριμπάουντ μαζί με την καλύτερη δημιουργία 12 έναντι 7 ασιστ και πλουραλισμό με 4 διψήφιους πήραν το ροζ φύλλο αγώνα.