Με ανατροπή στο τελευταιο δεκάλεπτο οι Glory Road πήραν δια πυρός και σιδήρου τη νίκη από τους LA Slippers που τους φιλοξένησαν το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 21ης στάσης της East Division 2, με τον Ι. Σεϊμένη να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κορυφή του ομίλου !

Οι γηπεδούχοι πάτησαν καλύτερα το παρκέ του ΟΑΚΑ στα πρώτα λεπτά καθώς με σερί 12-0 και την τριπλέτα Πατσαβού (6), Μεσεδάκη (5) και Ποταμίτη (4) προηγήθηκαν με 14-5 και παρά την αντίδραση των αντιπάλων τους κυρίως με τα τρίποντα του Ακαρέπη (9π) μπήκαν μπροστά στο πρώτο δεκάλεπτο με 18-13.

Η επέλαση τους συνεχίστηκε με επιμέρους 10-1 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου, με τον Μεσεδάκη (4) και τα τρίποντα των Ποταμίτη και Γραμματικόπουλου φτάνοντας σε double score. Ωστόσο οι Glory με το δικό τυος καλό διάστημα και σερί 8-0 χάρη στον Σίνη (5) μείωσαν σε 29-24 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Ο έλεγχος του αγώνα ήταν στους Slippers και μετά την ανάπαυλα. Η απόσταση διευρύνθηκε ως το +15 καθώς Ράφτης (5), Ποταμίτης και Τζαβελάκης σκόραραν έξω από την περίμετρο, με τους φιλοξενούμενους να κατεβάζουν τη διαφορά χάρη σε επιμέρους 8-2 με τους Μανωλιάδη (7) και Σιφναίο (5), ως το 45-36 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία ήρθαν τα πάνω κάτω. Αρχικά οι LA Slippers ήταν μπροστά με οκτώ πόντους με τον Ποταμίτη (8) να κάνει τα πάντα , όμως ο Ι. Σεϊμένης,που ως τότε είχε μόλις έναν πόντο βρήκε το δρόμο της δόξας !  Σημειώσε 14 και παρέα με τον Σιφναίο (8) σκάρωσαν τη μεγάλη ανατροπή. Με το σκορ στο 57-55 με ένα τρίποντο μαχαιριά στα 26" έβαλε μπροστά την ομάδα του και στην αμέσως επόμενη στιγμή προστάτεψε το καλάθι στην στρατόσφαιρα κόβωντας τον Γεωργιάδη που ετοιμαζόταν να σκοράρει , με το τελικό 57-58 να φέρνει την πρωτιά του ομίλου οριστικά και αμετάκλητα στους Glory Road !

MVP ήταν ο Λυκούργος Μανωλιάδης με double double και 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Διονύσης Ποταμίτης έχοντας 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αναμφίβολα αποτέλεσε ο Γιάννης Σεϊμένης που μέτρησε 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο wild ending του Ι. Σεϊμένη !