Για την 21η αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι POP69 συνάντησαν τους Basketball Freaks το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ και μετά από μια αρκετά καλή εμφάνιση μετά τα πρώτα δέκα λεπτά πήραν το ροζ φύλλο που τους φέρνει ισόβαθμους με τους Ionians , αλλά τρίτους στη βαθμολογία, θέση που κατοχύρωσαν με αυτή τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι πήραν εξαρχής το προβάδισμα με τον Καρακάση (9) και τον Παπαδημητρίου (4) να σκοράρουν , όμως οι αντίπαλοι τους ανέκαμψαν με τον Ντίνα (6) να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και τους Κεχαγιά και Ευαγγέλου (από 3π) να συνδράμουν μειώνοντας στην ελάχιστη δυνατή διαφορά (13-12) στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τους POP. Mε το δίδυμο Παπαδημητρίου & Μουσαϊλίδη (με 8 & 7 πόντους αντίστοιχα) να τους καθοδηγούν και με άμυνα από μπετόν αρμέ έτρεξαν ένα σερί 19-0 φτάνοντας στο +20. Προς το τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου οι Freaks μείωσαν με τον Ντίνα (4) σε 35-18 που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο.

Παρόμοια εικόνα είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Οι POP με νέο 11-2 χάρη στους Στέφο, Μουσαϊλίδη (πό 4) και Ψαράκη (3) έφτασαν στο +26, με τους φιλοξενούμενους να τρέχουν ένα 9-0 κυρίως με τον Σούση (6) διαμορφώνοντας το 46-29 στο τριαντάλεπτο.

Στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου οι Basketball Freaks επιχείρησαν την επιστροφή καθώς με ένα 9-0 με τους Ευαγγέλου, Κανακόπουλο και Ντίνα σε πρώτο ρόλο έριξαν τη διαφορά κάτω από τους δέκα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν άμεσα με τους Στέφο, Παπαδημητρίου αλλά και τα τρίποντα των Τσιαούση και Ψαράκη επαναφέροντας τη διαφορά σε διψήφια τιμή. Η κόρνα της λήξης τους βρήκε να πανηγυρίζουν το τελικό 61-47.

MVP ήταν ο Μάνος Παπαδημητρίου με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 7 κλεψίματα κι ένα λάθος. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θέμης Ντίνας, που μέτρησε 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 μπλοκ και ένα λάθος.

Key player αναδείχθηκε ο Γιάννης Μουσαϊλίδης έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο ισοπεδωτικό δεύτερο δεκάλεπτο των νικητών.