Απόγευμα Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο με τους Αιθέρες να φιλοξενούν την Tunesquad στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της North Division 2, με τη δεύτερη να παίρνει το πρώτο ροζ φύλλο στο τελευταίο δεκάλεπτο σε μια αναμέτρηση που τη χαρακτήρισαν οι άμυνες των ομάδων.

Τα συγκροτήματα βάδισαν πλάι πλάι αρχικά. Οι φιλοξενούμενοι με τον Τσαντζαλή (6π) να σκοράρει από μακριά προηγήθηκαν , όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με το ίδιο νόμισμα με τον Ε.Τρύφο και προσπέρασαν με 11-10 στ απρώτα δέκα λεπτά.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε στη συνέχεια. Οι Αιθέρες βρέθηκαν στο +7 με τους M. & Ε. Τρύφο να προσθέτουν από 4 πόντους. Οι "Τόνοι" κάλεσαν time out και με τα τρίποντα των Παπαδάτου και Αντωνίου πλησίασαν στο 20-18 του ημιχρόνου.

Ίδια και απαράλλαχτη η εικόνα στην επανάληψη. Με τις ομάδες να δυσκολεύονται στο σκοράρισμα, τον πρώτο λόγο τον είχαν οι άμυνες. Για τους γηπεδούχους σκόρας από ένα καλάθι οι Νικολετσόπουλος, Μ. & Ε. Τρύφος και ο Μαργέλος, ενώ στην άλλη πλευρά ο Αντωνίου είχε 5 πόντους κι ο Τσαντζαλής 2, με το σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο να είναι στο 28-26.

Ο τρραυματισμός του Τσαγκαράκη άφησε τους Αιθέρες με μόλις μια πεντάδα και ως εκ τούτου η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Σκόραραν μόλις ένα καλάθι με τον Μ.Τρύφο, κάτι που εκμεταλλεύτηκε στην αντίπερα όχθη η Tunesquad, με τον Παπαδάτο (7π) και τον Ριζογιάννη (3π) καθώς με δικά τους καλάθια και σερί 10-0 ανέτρεψε την κατάσταση, και με τρίποντο του πρώτου σφράγισε την επίκρατηση με το τελικό 30-36.

Μvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Μπάμπης Αντωνίου έχοντας 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 3 κλεψίματα. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Χρήστος Παπαδάτος με 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ο Mike Τρύφος με 8 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στα ..έξτρα καύσιμα που είχαν στο ρεζερβουάρ οι νικητές