Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής  για το 2ο group της North Division 2, οι Athenian Warriors φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής στο ΟΑΚΑ το People Café, με το δεύτερο να επιβάλει το ρυθμό του και όντας καλύτερο σε άμυνα κι επίθεση να διπλασιάζει τις επιτυχίες του στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν φόρα από την αρχή. Με τους Τσαγκούλη (7) και Μαρούλη (6) πρωταγωνιστές αποσπάστηκαν με διψήφια διαφορά παρά την προσπάθεια του Λούβαρη (5π), για το 8-19 της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Ο Λούβαρης έκανε τη δουλειά του προσθέτοντας ακόμα 7 πόντους στο λογαριασμό του και παρέα με τον Νανούση (4) επιχείρησαννα μειώσουν. Καλογεράκος με 6 πόντους, Μαρούλης με 4 και το τρίποντο του Τσαγκούλη ωστόσο κράτησαν τους αντιπάλους τους μπροστά με 25-32 στη μέση της διαδρομής.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο δεκάλεπτο. Με σωστό game plan και σιδερένια άμυνα  οι παίχτες του Καρτσιμαδάκη καθοδηγούμενοι από τον διαστημικό Μυλωνά (16 πόντοι με 2 τρίποντα) διεύρυναν το χάντικαπ, παρά το πολύ καλό παιχνίδι του Λούβαρη (10π) ως το 39-55 στο τέλος του.

Στην τελευταία περίοδο οι ομάδες προσπάθησαν να προσφέρουν θέαμα. Ο Λούβαρης με 8 ακόμη πόντους έπαισε την 30ρα με τον Νανούση να σιγοντάρει με 6 πόντους για τους Πολεμιστές, ωστόσο το People Cafe δεν έδειξε διάθεση για... διαπραγμάτευση.  Ο Καλογεράκος σκόραρε 11 πόντους και οι Μυλωνάς και Γκορεζης από 4, με την κόρνα της λήξης να το βρίσκει να πανηγυρίζει δίκαια με το τελικό 59-73.

Mvp του αγώνα ήταν Άγγελος Μυλωνάς με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ , 4 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κομνηνός Λούβαρης με double double και 30 πόντους, 10 ριμπάουντ , 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Key player: Ο Αλέξανδρος Μαρούλης με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να απομακρύνονται οριστικά και αμετάκλητα δίχως να απειληθούν !