Για τη δεύτερη στάση της West Division 2 οι Avengers φιλοξένησαν το βράδδυ της Κυριακής στο Ίλιον τους Sallas Mavericks, με τους δεύτερους να παρουσιάζουν καλύτερα εικόνα από την αρχή και να φτάνουν με άνεση στο δεύτερο ροζ φύλλο !

Τα πράγματα πήγαν καλά για τους φιλοξενούμενους από το πρώτο δεκάλεπτο. Ο Τσουκάτος σκόραρε 7 πόντους κι ο Χριστοδούλου 6, ενώ συνάμα η άμυνα τους δέχθηκε μόλις επτά (Βουράκης 5), αποκτώντας διψήφια διαφορά (7-18) στο τέλος του.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια. Ο Mavericks με τον Χριστοδούλου (4) και τον τρίποντο Αρβανιτάκη διατήρησαν τη αμυντική προσήλωση, δεχόμενοι μόλις 4 πόντους (Κυριακίδης 3), φτάνοντας στο +20 (11-31) στο ημίχρονο.

Το παίχνιδι ήταν πιο απελευθερωμένο μετά την ανάπαυλα. Οι "Εκδικητές" βρήκαν χώρους και σκόραραν με τους Αναγνωστάκη (4), Παπαδημητρίου και Βουράκη (από 3), ενώ στην αντίπερα όχθη Χριστοδούλου με 4 , Φαρόπουλος και Κατσάμπης με 3 πόντους κράτησαν σε απόσταση τους αντιπάλους τους, για το 25-41 της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία λεπτά έπεσαν οι σφυγμοί. Ο Παπαδημητρίου πρόσθεσε ακόμα 4 πόντους, όπως κι ο Κρεμαστάς στον αντίποδα, με το τελικό 33-47 να χαρακτηρίζεται δίκαιο.

Mvp αναδείχθηκε ο Δημήτρης Χριστοδούλου έχοντας 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ανδρέας Φαρόπουλος καταγράφοντας 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματακαι 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο "Θωρ" Μάκης Παπαδημητρίου με 7 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το παιχνίδι τους εξαρχής και δεν συνάντησαν μεγάλη αντίσταση !