Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Basketball Freaks υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής τους Cava Boys και παίζοντας πολύ καλά κατά διαστήματα πήραν το πρώτο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με φόρα στο παρκέ και με τα τρίποντα των Καγκάδη (11π με 3τρ) και Μαργαριτόπουλου (6π με 2 τρ) έχτισαν διψήφια διαφορά απέναντι στους Λαμπρόπουλο (5π) και Δαβιδέλη (3), προηγούμενοι με 23-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Cava προσπάθησαν να μειώσουν στη συνέχεια καθώς ανέβασαν απόδοση οι Τσιολάκης, Γκίζης (από 4π) και Τζίκας (3). Ωστώσο ο Κανακόπουλος (4) και το τρίποντο του Κεχαγιά κράτησαν την πρωτοπορία για τους Freaks, που πήγαν στο ημίχρονο με προβάδισμα 8 πόντων (33-25).

Μετά τη διακοπή ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικοί ! Με σιδερένια άμυνα που επέτρεψε μόλις ένα καλάθι και τα τρίποντα των Μαργαριτόπουλου (6π) και Καγκάδη(3π), αλλά και την σταθερότητα του Ευαγγέλου (5π) στο ζωγραφιστό διεύρυναν την απόσταση ως το +20 (47-27) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι "Γκαβοί" είδαν το φως τους ! Με το κουαρτέτο Γκίζη (7), Αλέξη, Τζίκα και Τσιολάκη (από 4π ο καθένας) επιχείρησαν τη μεγάλη ανατροπή. Όμως τόσο η μεγάλη διαφορά όσο και ένα ακόμα τρίποντο του Μαργαριτόπουλου αλλά και ο Καγκάδης (3), δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν σε απόσταση άμεσης βολής, με τους Basketball Freaks να κρατούν το .. γάλα στην καρδάρα , με το τελικό 53-48 !

Mvp : Ο Γιώργος Μαργαριτόπουλος με 15 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Μαζί του διακριθέντας ως παίκτης κλειδί ήταν ο Χρήστος Ευαγγέλου που σημείωσε 8 πόντους , ενώ είχε και 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο Γιάννης Γκίζης με 11 πόντους, 1 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Οι νικητές πήραν μεγάλες διαφορές στις αρχές του δύο ημιχρόνων και παρά την προσπάθεια των αντιπάλων τους τις διαχειρίστηκαν φτάνοντας στη νίκη δίχως να απειληθούν άμεσα.