Σε ένα δραματικό παιχνίδι οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ πανηγύρισαν τη νίκη κόντρα στην BASXETONIA με 56-58.

Με τρίποντο του Κουμερτά ξεκίνησε το παιχνίδι για να έρθει και το 2-5 από τον Τσιβούλα. Ο Σαβέριος με τρίποντο ισοφάρισε για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο ο Σχοινάς. Λίγο πριν το τέλος οι Αφχιανές και Κολιομίχος κατάφεραν να μειώσουν σε 9-10. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο 2ο και προηγήθηκαν με τρίποντο του Σκαρπέλη και καλάθι του Γεωργακόπουλου. Ο Ντιμπασάνης μείωσε αλλά οι Γεωργακόπουλος και Στρατηγόπουλος έκαναν το +4. Ο Σχοινάς όμως είχε άλλη άποψη και με 2 απανωτά τρίποντα έκανε την ανατροπή. Στο τέλος όμως οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 3 πόντους του Κασδαναστάση και καλάθι του Αφχιανέ από κοντά. 

Το 3ο δεκάλεπτο άνηκε στην BASXETONIA. Ο Τσιβούλας κατάφερε να ισοφαρίσει προς στιγμήν αλλά Ο Σκαρπέλης απάντησε αμέσως. Και πάλι ο Τσιβούλας με έμμεσο τρίποντο μείωσε στον πόντο αλλά οι Σαβέριος και Σκαρπέλης με βολές έκαναν το 31-26. Ο Κουμερτάς μείωσε προς στιγμήν αλλά με επιμέρους σερί 11-2 οι γηπεδούχοι με τους Κασδαναστάση, Αφχιανέ, Εσφαχάνι και Σαβέριος ξέφυγαν με 11 πόντους για το 42-31.

Οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ βρίσκονταν στα σχοινιά αλλά στο 4ο δεκάλεπτο ήταν συγκλονιστικοί. Ο Αφχιανές έφερε το ματς στο +13 αλλά ο Τσιβούλας και ο Κουμερτάς με σουτ κατάφεραν να μειώσουν. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα κατάφεραν να κάνουν το -13 σε +1 με 3 απανωτά τρίποντα. Δυο από τον Σχοινά και ένα από τον Κουμερτά. Ο Σαβέριος σκόραρε ενώ ο Σκαρπέλης με 5 πόντους κατάφερε να κάνει το 50-45. Και πάλι ΄λομως με τον Αρχέλαο να σκοράρει 4 πόντους και τον Τσιβούλα άλλους 2 έγινε το 50-51. Ο Εσφαχάνι σκόραρε αλλά ο Κουμερτάς με ένα ακόμα τρίποντο έκανε το 52-54. Ο Στρατηγόπουλος ισοφάρισε ξανά αλλά με 2/2 βολές του Σχοινά ήρθε νέα ανατροπή. Ο Κασδαναστάσης ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο με το ματς να δείχνει ότι θα οδηγηθεί στην παράταση. Ο Αρχέλαος όμως με μια συγκλινιστή διείσδηση κατάφερε να σκοράρει στα 6'' και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

MVP της αναμέτρησης ο Τσιβούλας με 16 πόντους και 15 ριμπάουντ.

για τη BASXETONIA ξεχώρισε ο Σκαρπέλης με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. 

Το ματς κρίθηκε: Οι διαφορές των ομάδων ήταν μικρές. Αυτό που έκανα τη διαφορά ήταν τα εύστοχα τρίποντα που έφεραν το ματς στην ισοπαλία και φυσικά το φανταστικό καλάθι του Αρχέλαου στο τέλος.