Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της δεύτερης στάσης του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Blue Sharks Eurolife υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τους Bandicoots , με τους δεύτερους να τρέχουν περισσότερο και παρουσιάζοντας πληρότητα σε όλες τις γραμμές πήραν το έβδομο ροζ φύλλο στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους εξαρχής. Με τους Κωσταβέλη (8), Λάμπο (5) και Αντωνίου (4) προηγήθηκαν από νωρίς με διψήφια διαφορά (5-15).Οι αντίπαλοι τους ωστόσο απάντησαν με τους Μούσουρα και Τομαρά ( με 5 πόντους ο καθένας) και με σερί 7-0 μείωσαν προσωρινά , ωστόσο οι Bandicoots ξέφυγαν με 12-19 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Εν συνεχεία με σερί 8-0 και τους Αντωνίου, Παλατζίδη να πετυχαίνουν από τέσσερις πόντους και το τρίποντο του Ζαρκαδάκη απέκτησαν διψήφια απόσταση. Η άμυνα τους ήταν εξίσου σημαντική, καθώς δέχτηκαν μόλις 8 πόντους ( Μούσουρας 4) κι έτσι πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 20-34.

Στην επανάληψη με τα τρίποντα των Κωσταβέλη (5) και Λασκαράτου (3) έφτασαν στο +21 και κάπου εκεί αντέδρασαν οι " Καρχαρίες". Μούσουρας με οκτώ και Τομαράς με τεσσερις πρωταγωνίστησαν σε σερί 11-0 που κατέβασε τη διαφορά πέριξ των δέκα πόντων, με το τρίτο δεκάλεπτο να κλεινει στο 36-48.

Στην τελευταία περίοδο η αναμέτρηση είχε καταιγιστικό αμφότερα ρυθμό. Οι μεν γηπεδούχοι προσπάθησαν να πλησιάσουν με όπλο την ευστοχία έξω από την περίμετρο. Ο Σακελλαρόπουλος είχε 11 πόντους με τρία τρίποντα και ο Πέππας έξι  μειώνοντας ως τους οκτώ (55-63) ωστόσο στην αντίπερα όχθη Παλατζίδης και Ζαρκαδάκης απάντησαν με το ίδιο τρίποντο νόμισμα με 8 πόντους έκαστος και δεν επέτρεψαν άλλες αμφισβητήσεις , με τους Bandicoots να κατακτούν τη νίκη με το τελικό 58-70.

Mvp με double double ήταν ο Λευτέρης Κωσταβέλης έχοντας 17 πόντους, 19 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Βασίλης Παλατζίδης με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Γιάννης Μούσουρας που μέτρησε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: οι νικητές υπερείχαν εξαρχής και έλεγξαν καθ' ολοκληρία το τέμπο!