Στο άνοιγμα της αυλαίας της δεύτερης αγωνιστικής της South Division 2  το βράδυ της Πέμπτης στον Κορυδαλλό συναντήθηκαν οι Cool Dynamic με τους Pioneers. Οι δεύτεροι έπαιξαν όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ και κατέκτησαν με άνεση στο ροζ φύλλο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ και παίζοντας εξαιρετική άμυνα δέχτηκαν μόλις πέντε πόντους από τους αντιπάλους τους (Ράπτης 4). Με τον Χατζηιγνατίου να είναι η πρώτη επιθετική επιλογή (6π) και τον Πλακα (4π) να σιγοντάρει προηγήθηκαν με 5-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Η διαφορά πήγε ως το +17 στη συνέχεια καθώς ο Χατζηιγνατίου (8π) βρήκε στόχο δις από τα 6.75 , όπως και ο Γαβριηλίδης, ενώ ο δυναμικός Γαρυφάλλου πρόσθεσε 4 πόντους. Οι Cool αντέδρασαν προς το τέλος του ημιχρόνου μειώνοντας με τον Γρηγορόπουλο (4π) σε 14-27.

Οι φωνές του Παυλάκου ακούστηκαν εως τον Πειραιά στην ανάπαυλα και οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο παιχνίδι με μαχητική διάθεση. Με επιμέρους 14-5 και τους Μαυράκη (7π), Γρηγορόπουλο (4π) και το τριποντάκι του Μπουλούμπαση μίκρυναν την απόσταση ως το -5, ωστόσο Χαραλαμπόπουλος (4π) , Γαβριηλίδης και Γαρυφάλλου (από 3π) στην αντίπερα όχθη κράτησαν την πρωτοπορία για τους Pioneers, με 31-39 στο τριαντάλεπτο.

Οι "Πρωτοπόροι" ωστόσο με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, καθάρισαν τη μπουγάδα από την περιφέρεια. Τόσο ο Χαραλαμπόπουλος (8π) με τα mid range του όσο και οι βομβαρδιστές Γαβριηλίδης (6π) και Χατζηιγνατίου (3π) πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Με επιμέρους 15-1 η ψάλιδα άνοιξε στο +22, όπου και κατέληξε , με το απόλυτα δίκαιο τελικό 38-60.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Στέλιος Γαρυφάλλου σημειώνοντας 11 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη. Συνοδοιπόρος του αλλά και πρώτος σκόρερ ως παίκτης κλειδί ήταν επίσης με double figures ο Σωτήρης Χατζηιγνατίου καταγράφοντας 17 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους καλύτερος παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Μαυράκης, με 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε το ματς : Οι νικητές είχαν περισσότερη ενέργεια σε άμυνα κι επίθεση και εκτός της τρίτης περιόδου δεν απειλήθηκαν .