Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του δεύτερου group της North Division 2 οι Gin Supertonics φιλοξένησαν στην Καλογρέζα το απόγευμα του Σαββάτου τους Halligators και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης έκαναν το 2Χ2 !

Οι ομάδες μπήκαν κάπως μουδιασμένες στο παρκέ, με τους φιλοξενούμενους να είνια κάπως πιο δραστήριοι χάρη στον Γιαννέλο (4π), με τον Γ. Πολύζο να γίνεται από την άλλη πλευρά ο Human Highlight Film της διοργάνωσης με ένα τρομερό tomahawk κάρφωμα, για το 6-9 των πρώτων δέκα λεπτών.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο, με τις ομάδες να συμβαδίζουν. Για τους Gin Supertonics o πιο αποτελεσματικός ήταν ο Γ.Πολύζος με 7 πόντους, ενώ οι Αλιγάτορες, με τον Κωσταρέλο (6π) να προσθέτει σκορ, κράτησαν ισχνό προβάδισμα (18-19) στο τέλος του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός φάνηκε ν' αλλάζει μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι εκτός του σταθερού Γ.Πολύζου (ακόμη 7 πόντοι) παρουσίασαν κι εναλλακτικές στο σκοράρισμα με τους Φ.Πολύζο και Γ.Μωραϊτη να σιγοντάρουν με 5 πόντους έκαστος και ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης απέναντι στους Κωσταρέλο και Μεταξά (από 5 πόντους ο καθένας), με το σκορ στο τριαντάλεπτο να διαμορφώνεται στο 39-32.

Στην τελική ευθεία είδαμε το τρίποντο σόου του Φ. Πολύζου. Με 14 πόντους και 4 ριπές από τα 6.75 , αλλά και τη συμπαράσταση του Γ.Πολύζου (9π) και του Γ. Μωραϊτη η διαφορά άγκιξε τους είκοσει πόντους. Οι Halligators ωστόσο αντέδρσαν με συνεχόμενα τρίποντα από τους Κωσταρέλο (5π), Μεταξά και Γιαννέλο (από 3π) μειώνοντας ως τους οκτώ, με τον Φ.Πολύζο να υπογράφει τη νίκη των Gin με το τελικό 66-48 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γ. Πολύζος με τη φάση της αγωνιστικής αλλά και 26 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 5 λάθη. Δίπλα του ως παίκτης κλειδί με double double ο Φίλιππος Πολύζος έχοντας 25 πόντους (6/13τρ), 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττηένους ήταν ο Βασίλης Κωσταρέλος με 18 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να επιβάλουν το ρυθμό τους και να επικρατούν κατά κράτος.