Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Division 2 East group οι Unbroken αντιμετώπισαν τους Glory Road και πήραν την δεύτερη τους νίκη για φέτος.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Νικολακόπουλο (6) και με (3) πόντους ο Ζάτας. Από την άλλη πλευρά οι Glory Road ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Τσανάκα και Δρόσο με 4 πόντους έκαστως διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου σε 8-9.

Στο τρίτο δεκάλεπτο και οι γηπεδούχοι έπαιξαν σκληρές άμυνες και αποτυπώνεται και στο σκορ περιόδου. Η ομάδα των Glory Road με πρωταγωνιστές τους Τσανάκα (7), Σεϊμένη (4) και (2) ο Χαμντάν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Ριζά (2) και Μπακογιάννη (1) διαμόρφωσαν το σκορ δεύτερης περιόδου σε 20-12.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Unbroken πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν το προβάδισμα με τους Λεμπέση, Ζάτα, Βεργόπουλο, Μπακογιάννη απο (3) και απο (2) πόντους οι Νικολακόπουλος και Ριζάς. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Δρόσο και Τσάπαλο απο (1), με το σκορ της τρίτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 22-27.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και δεν κοίταξαν πίσω. Οι Unbroken με τους Ριζά (4) και απο (2) οι Μακρής, Σπλαγγούνιας και Νικολακόπουλος τελείωσαντο παιχνίδι. Οι Glory Road απο την άλλη, με τους Δρόσο (4), Χαμντάν και Βαλτινό από (2) διαμόρφωσαν το σκορ στο τέλος της τέταρτης περιόδου σε 30-40.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 13/49 (26,5%), τρίποντα 2/16(12,5%) και βολές 8/17 (47,1%)) μάζεψαν 51 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 16 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 5 ασίστ με 11 κλεψίματα και συνολικά με 11 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ριζάς ο οποίος σημείωσε 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα με 12 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Γιάννης Τσανάκας ο οποίος σημείωσε 11 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα με 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Χρήστος Μακρής ο οποίος σημείωσε 3 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο με 8 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία στο δεύτερο ημίχρονο των Unbroken τους έδωσε την νίκη.