Για τη δεύτερη στροφή της East Division 2 το απόγευμα του Σαββάτου στην Καισαριανή συναντήθηκαν οι Hoopfellas με τους Los Tromos, με τους πρώτους να αντέχουν στην πίεση στο τέλος και να κατακτούν το πρώτο ροζ φύλλο !

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-7 αρχικά με πρωτεργάτη τον Μπαζούλα (σημειώσε 9 πόντους) όμως οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν από τα 6.75 με το δίδυμο Δαμόπουλου (6) & Μπέλμπα (5) και με ένα σερί 5-0 προσπέρασαν με 18-15 στην εκπνοή της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοπορία στη συνέχεια καθώς ο Μπέλμπας ήταν διαρκής απειλή για το αντίπαλο καλάθι, με τους Los Tromos να ακολουθούν χάρη στον Γιαννόπουλο (4) και τα τρίποντα των Μπαζούλα και Καράμπελα, για το 30-25 του ημιχρόνου.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, δίχως ν' αλλάξουν πολλά. Μπέλμπας και Δαμόπουλος πυροβόλησαν έξω από την περίμετρο για τους Fellas, ενώ στην αντίπερα όχθη Νταντινάκης, Νακόπουλος και Μπαζούλας πρόσθεσαν από ένα καλάθι, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 38-33 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Αρχικά οι Hoopfellas έφτασαν στο +8, όμως οι Los Tromos βέλτιωσαν την άμυνα τους και με τον bomber Μπαζούλα (ακόμα 9 πόντοι) ισοφάρισαν σε 45-45 ! Κάπου εκεί όμως μίλησε η εμπειρία των γηπεδούχων . Βαρυτιμιάδης με 5 πόντους, Μπέλμπας με 4 και Κελέτσης με 3 συνέβαλαν τα μέγιστα σε σερί 7-0 στην τελική ευθεία , που του χάρισε την πρώτη νίκη στη σεζόν με το τελικό 52-45 !

Mvp αναδείχθηκε ο Αντώνης Μπέλμπας έχοντας 20 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Παίκτης κλειδί και καθοριστικός στο τέλος ήταν ο Παύλος Βαρυτιμιάδης με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Μπαζούλας με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στη βενζίνη που είχε απομείνει στο ρεζερβουάρ των νικητών στο τέλος και το καθαρό τους μυαλό !