Οι INDIANA PAGERS επικράτησαν με 55-36 των OLD DOGS για την 2η αγωνιστική της ATLAS LEAGUE 2.

Ο Αδαμόπουλος άνοιξε το σκορ αλλά ο Σκαφίδας απάντησε με τρίποντο. Με τρίποντο του Στιβακτάκη και καλάθι του Δερβεντζή έγινε το 7-5. Ο Σαργιάννης έβαλε μπροστά την ομάδα του με σουτ 3ων πόντων αλλά οι Στιβακτάκης και Δερβεντζής ξανά στον αιφνιδιασμό αυτή τη φορά έκαναν το 12-9.

Ο Σκαφίδας μείωσε αλλά με καλάθια του Μαντάκου με όμορφα σουτ έγινε το 17-11. Οι Καραγιάννης και Σαργιάννης μείωσαν τη διαφορά στους 3 αλλά ο Δερβεντζής στο τέλος έγραψε το 19-14.

Στα πρώτα 3 λεπτά του 2ου ημιχρόνου οι OLD DOGS ήταν κοντά στο σκορ με καλάθια των Σκαφίδα και Μιχαηλίδη. Μάλιστα με τρίποντο του Μαμουνάκη μείωσαν στους 2. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως οι PAGERS ήταν ασυναγώνιστοι. Με τους Στιβακτάκη με 3 πόντους, άλλους 3 από τον Δερβεντζή, και από 2 των Μαντάκου και Αδαμόπουλου ξέφυγαν με 12 για το 37-25.

Οι Στιβακτάκης και Μαντάκος έκαναν το 41-25. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με έμμεσο τρίποντο του Καραγιάννη αλλά ο Στιβακτάκης με τρίποντο και οι Μαντάκος-Δερβεντζής έκαναν το 47-28. Και πάλι ο Καραγιάννης μείωσε αλλά με νέα καλάθια του Δερβεντζή και του Κωνσταντουδάκη έγινε το +19. Ο Μαμουνάκης με τρίποντο έκανε το τελικό 55-36.

MVP της αναμέτρησης ο Μαντάκος με 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Καραγιάννης με 10 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Στο φανταστικό 3ο δεκάλεπτο που οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν σε άμυνα και επίθεση.