H ομάδα του coach Χρηστίδη, ήταν τρομερή απέναντι στους POP 69 επικράτησε με 52-33 και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά νευρικές και άστοχες. Οι φιλοξενούμενοι ήταν στις λεπτομέρειες καλύτεροι και έκλεισαν την περίοδο μπροστά στο σκορ με 13-9, με τον Παπαδημητρίου να έχει 7 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 6 είχε ο Θεοδώρου. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι Ιonians έβγαλαν τρομερή ενέργεια στο παρκέ, είχαν πάθος και θέληση και κατάφεραν να τρέξουν ένα επιμέρους 16-9 και να πάνε στα αποδυτήρια στο συν 3, 25-22, με τον Παππά να έχει 7 πόντους. Για τους POP, 4 έβαλε ο Παπαδημητρίου. 

Στη τρίτη περίοδο το παιχνίδι τελείωσε. Η ομάδα του Χρηστίδη ήταν καταιγιστική και εντυπωσιακή. Με πλουραλισμό στην επίθεση και με καταπληκτική άμυνα, έτρεξε ένα επιμέρους 17-4 και ανέβασε την διαφορά της στους 16, 42-26 στο 30’. Οι φιλοξενούμενοι, δεν μπορούσαν να αποδώσουν στο παρκέ, ούτε σε άμυνα ούτε σε επίθεση. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Ionians διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους και με ρεσιτάλ Χρηστίδη από τον πάγκο, επικράτησαν με 52-33 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στέλνοντας μήνυμα σε όλη την κατηγορία. Από την άλλη, οι POP 69 πλήρωσαν την αστοχία αλλά και τις απουσίες τους. 

MVP του παιχνιδιού ψηφίστηκε ο Παναγιώτης Παππάς με 17 πόντους (2/2 βολές, 3/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μανώλης Παπαδημητρίου με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βασίλης Χουλιάρας είχε 9 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο τρομερό τρίτο δεκάλεπτο των Ionians, που έτρεξαν ένα επιμέρους σερί 17-4.