Την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισαν οι La Mafia, oι οποίοι επικράτησαν δύσκολα στο κλειστό του ΟΑΚΑ των Ιtah Jazz με 54-48. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να εξουδετερώνουν η μία την άλλη και οι άμυνες να κυριαρχούν. Αυτό αποτυπώνεται και στο ισόπαλο 10-10 που ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους γηπεδούχους 4 έβαλε ο Ρούσσης, ενώ για τους φιλοξενούμενους 4 ο Σπανός. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε ριζικά. Λάζος, Κατσούδας, Μαρκάκης και Αφχιάνες σκόραραν για τους «Μαφιόζους», οι οποίοι έτρεξαν ένα επιμέρους 19-12 σερί κι έκλεισαν το ημίχρονο στο συν 7, 29-22. Για τους Jazz, 7 έβαλε ο Κεφαλάς. 

Το δίδυμο Κεφαλάς – Σπανός ήταν τρομερό για τους Itah Jazz, oι οποίοι πάλευαν να μειώσουν την διαφορά για να ξαναμπούν στην διεκδίκηση της νίκης. Κατάφεραν να τρέξουν ένα επιμέρους 13-10 στο δεκάλεπτο και να κλείσουν την περίοδο πίσω στο σκορ με 4, 39-35. Οι γηπεδούχοι, έκαναν πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα του αγώνα. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ισάξιες και δυνατές ομάδες. Κατσούδας, Χαραλαμπίδης και Μαρδάκης ήταν εξαιρετικοί, ο Λάζος ηγέτης στο ζωγραφιστό και οι «Μαφιόζοι» έφτασαν σε μία σημαντική νίκη με 54-48. Οι Jazz, παρά την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν, πλήρωσαν πως είχαν σε καλή μέρα επιθετικά μόνο δύο παίκτες. Τον Κεφαλά και τον Σπανό. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γιώργος Ρούσσης με 4 πόντους (2/2 βολές, 1/1 δίποντο, 0/1 τρίποντο), 11 ριμπάουντ, 1 τάπα κι ένα λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ανέστης Σταματάκης με 6 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.

Παίκτης Κλειδί: Ο Παύλος Χαραλαμπίδης είχε 10 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Στην ψυχραιμία των νικητών στο τελευταίο δεκάλεπτο, αφού διαχειρίστηκαν άψογα την αντεπίθεση των Jazz.