Τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες στο North Group 1 της Division 2, πανηγύρισαν οι Last Dancers, οι οποίοι λύγισαν 56-53 τους High Post. Συνολικά, είναι η τέταρτη νίκη τους σε πέντε ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ από την άλλη οι τυπικά φιλοξενούμενοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα. 

Ο Κλαυδιανός μπήκε με… φόρα στο ματς κι ηγήθηκε της προσπάθειας των Last Dancers, οι οποίοι μετά το ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο (15-13), έφεραν το ματς εκεί που ήθελαν. Ο παίκτης των τυπικά γηπεδούχων σημείωσε 11 πόντους στο πρώτο ημίχρονο και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάει στην ανάπαυλα με διψήφια διαφορά (34-24). 

Οι High Post έβγαλαν αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασαν τα επίπεδα της άμυνας τους και δέχθηκαν μόλις 8 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο. Με αυτό τον τρόπο άρχισαν να «ροκανίζουν» τη διαφορά και στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, πλησίασαν στο καλάθι (42-40). Ο Κακομανώλης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το τρίποντο του δεν βρήκε στόχο στο 51-48, με τα σουτ έξω από τα 6μ75 να αποτελούν «πληγή» για τους High Post, οι οποίοι τελείωσαν το ματς με 1/12. 

Οι Last Dancers ξέφυγαν με 54-48, με τρίποντο του Κλαυδιανού και λίγο αργότερα βρέθηκαν στο +7 (56-49 στο 37’). Δεν μπόρεσαν, όμως, να «τελειώσουν» το ματς κι οι αντίπαλοι τους είχαν την ευκαιρία να το στείλουν στην παράταση, ωστόσο το τρίποντο του Κακομανώλη στο φινάλε ήταν άστοχο. Γενικότερα, οι High Post δεν βρέθηκαν σε κακή επιθετική ημέρα, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να χάσουν στο τέλος (είχαν νικήσει με buzzer beater τους Ionians).

Player of the Game: Ο Κωνσταντίνος Σουσανίδης ήταν το «θηρείο» των Last Dancers, μέσα στο «ζωγραφιστό». Έκανε «αθόρυβη», αλλά πολύτιμη δουλειά κοντά στα δύο καλάθια, μετρώντας 8 πόντους (4/7διπ.), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και μια τάπα. Από την άλλη, ο Δημήτρης Μαντάκος είχε 18 πόντους με 10/15 σουτ.   

Παίκτης «κλειδί» ο Γιώργος Κλαυδιανός, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο μέρος, βοηθώντας την ομάδα του να βρεθεί στο +10 (34-24), Επίσης, πέτυχε το «μεγάλο» τρίποντο, για το 54-48, σε ένα καθοριστικό σημείο. Συνολικά, είχε 17 πόντους (5/13 σουτ).

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι για μεγάλο μέρος του αγώνα οι Last Dancers κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι τους και να πάρουν διαφορές. Επίσης, έβαλαν «μεγάλα» σουτ, την ώρα που οι High Post ήταν άστοχοι και δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.