Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της East Division 2 οι Legacy φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα τους Cobra Kai και μετά από σαραντάλεπτη μάχη ζευγάρωσαν τις νίκες τους στην κούρσα του πρωταθλήματος !

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στο παρκέ και με τον Μπάζιο πρωταγωνιστή με 8 πόντους προηγήθηκαν με 7-12. Α. & Κ. Ολύμπιος σημείωσαν από 3 πόντους για τους αντιπάλους τους , με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει με 10-13.

Οι Cobra με σερί 7-0 χάρη στους Σακελλάρη (5π) και Φραγκογιάννη (4) έφτασαν στο +7, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν με το δικό τους καλό διάστημα, όταν και έτρεξαν ένα 11-0 με τον Α.Ολύμπιο να πυροβολεί...αδιάκριτα με 9 πόντους με το σκορ να είναι ισόπαλο 25-25 στου δρόμου τα μισά.

Ο ρυθμός έπεσε μετά την ανάπαυλα. Οι Legacy βρήκαν λύσεις από τους Κύλα (4) και Βασαμανίδη (2) ενώ ο Α. Ολύμπιος έβαλε ένα ακόμα τριποντάκι, ενώ στην αντίπερα όχθη Μπάζιος και Φραγκογιάννης πρόσθεσαν από 3 πόντους έκαστος. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 34-31.

Οι συγκινήσεις έμειναν για το τέλος. Οι γηπεδούχοι με ένα μίνι ξέσπασμα έφτασα στο +7 (39-32), όμως οι Cobra Kai δεν παραδόθηκαν ! Ο Μπάζιος σκόραρε με κάθε τρόπο 9 πόντους πλησιάζοντας στο σκορ. ο Γ. Ολύμπιος έκανε το 41-38, ο Μπάζιος με βολές μείωσε στον πόντο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τα δύο τελευταία σουτ και την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους Legacy να παηγυρίζουν το τελικό 41-40 !

Mvp αναδείχθηκε ο αλάνθαστος εκτελεστής Αλέξανδρος Ολύμπιος με 18 πόντους (5/8τρ), 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο κι ένα μπλοκ. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Θανάσης Κύλας έχοντας 8 πόντους, 16 ριμπαούντ, καθώς και 4 κλεψίματα και ένα λάθος.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Μπάζιος με double double και 23 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη.

Που κρίθηκε το ματς : Στο νήμα, με τους νικητές να έχουν βαθύτερο ρόστερ και περισσότερες δυνάμεις.