Για τη δεύτερη αγωνιστική της West Division 2 το απόγευμα της Κυριακής στο Ίλιον αναμετρήθηκαν τα Μαχίμια με τους Thunderclutch με τους πρώτους να κατακτούν το πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν παίζοντας όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ !

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο ξεκίνημα και με την τριπλέτα  Μπόρση (7π), Ε. & Π. Νερομυλιώτη (6 και 4 πόντοι αντίστοιχα) ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης. Η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους 6 πόντους, για το 23-6 των πρώτων δέκα λεπτών.

Δεν άλλαξαν πολλά στη δεύτερη περίοδο. Καραλής και Μanero ήταν ασυναγώνιστοι κάτω απ' τα καλάθια (με 7 & 4 πόντους ο καθένας), ενώ οι φιλοξενούμενοι πήραν μπρος επιθετικά χάρη στους Σαλαπάτα (10π) και Κοκοβέ (6π) με το σκορ να είναι στο 38-24 στο ημίχρονο.

Η διαφορά πήγε στο +18 για τους παίκτες του Κρικέλη, καθώς Μπόρσης (5) και Π. Νερομυλιώτης (4) ήταν ζεστοί, με τους Thunderclutch να μικραίνουν την απόσταση με ένα επιμέρους 6-13 με τους Καραλούλη (8) και Κ.Ηλιόπουλο (5), για το 51-40 στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία τα Μαχίμια διατήρησαν τον έλεγχο της κατάστασης και δεν απειλήθηκαν. Φρόντισαν γι' αυτό οι Μπόρσης (6) και Ζώινας (4), ενώ στην αντίπερα όχθη ο Θ. Ηλιόπουλος με 6 πόντους συνέβαλε στο απόλυτα δίκαιο τελικό 65-49 !

Mvp ήταν ο Aλέξανδρος Μπόρσης με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος βράχος Δημήτρης Καραλής έχοντας 13 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο καπιτάνο Άγης Σαλαπάτας με 17 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Το ματς κρίθηκε από την ισορροπία και την πληρότητα των νικητών τόσο έξω από την περίμετρο όσο και στο ζωγραφιστό.