Για τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 η Σφεντόνα υποδέχθηκε τον Μορφέα το βράδυ της Κυριακής , με τον δεύτερο να παίρνει τη ρεβάνς για την ήητα στο Atlas Cup πετυχαίνοντας ταυτόχρονα και την πρώτη νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια εξαρχής. Στην επίθεση σκόραραν από μακριά με τους Ν. Κρεούζη , Αντύπα και Λιουδάκη να βάζουν 5 τρίποντα , ενώ η άμυνα τους δέχθηκε 9 πόντους (Τσιβίογλου 4, Βαλτινός 3) για να προηγηθούν με double score (9-18) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια προστάτεψαν το προβάδισμα τους χάρη στους Σ.Κρεούζη (4) και Λιουδάκη (3) και παρά την καλή απόδοση του Μπαρδούτσου (7π) από την άλλη πλευρά, έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 20-31.

Δεν άλλαξαν πολλά στην επανάληψη, πλην του ρυθμού που έπεσε. Οι ομάδες πρόσεξαν περίσσοτερο τις άμυνες τους. Ο Φίλος σημειώσε 4 πόντους για τον Μορφέα, ενώ οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν στον Βαλτινό (5π) , με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 27-39.

Στην τελική ευθεία και τα δύο συγκρότηματα ανέβασαν στροφές. Για τη Σφεντόνα ο Μπαρδούτσος ήταν ασταμάτητος με 12 πόντους και δύο τρίποντα, όμως είχε αντίπαλο δέος τον Λιουδάκη. Με 10 πόντους κι επίσης δύο ριπές από τα 6.75 ο Μορφέας "απέδρασε" με το διπλό, με 46-54 !

Mvp : Ο Γιώργος Λιουδάκης με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.Παίκτης-Κλειδί:  ο Νίκος Κρεούζης με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χρήστος Μπαρδούτσος καταγράφοντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 λάθη

Που κρίθηκε το ματς: Στην θέληση και τις πιο καλές επιθετικές επιλογές των νικητών.