Στο κλείσιμο της δεύτερης αγωνιστικής της South Division 2 οι SpartansBC φιλοξένησαν την Tinder Bologna το βράδυ της Τρίτης στον Κορυδαλλό και παίζοντας με ενέργεια δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το δίποντο !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ, με άμυνα από μπετόν που δέχθηκε μόλις 6 πόντους και με αιχμές του δόρατος τους Μιχαλακάκο (7) και Σκυλίδη (5) πήραν διψήφια διαφορά (20-6) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Συνέχισαν στο ίδιο βιολί και κατά τη δεύτερη περίοδο. Την σκυτάλη του σκοραρίσματος παρέλαβαν οι Κουσούλης, Καραγιαννάκης (από 5π) και ο Κολιός με 4 πόντους διευρύνοντας το προβάδισμα, παρά τις προσπάθειες του Δεντάκη (4) και το τρίποντο του Καρακίτσου από την αντίπερα όχθη, φτάνοντας στη μέση της διαδρομής με το σκορ στο 35-17.

Το παιχνίδι είχε ελεύθερο χαρακτήρα στο δεύτερο μισό. Κουσούλης και Μιχαλακάκος εκτέλεσαν από τα 6.75 με 6 και 4 πόντους αντίστοιχα για τους Σπαρτιάτες, με τους Πάσχο και Δεντάκη να προσφέρουν ακόμα 5 πόντους έκαστος στον λογαριασμό της Tinder με το σκορ να είναι στο  48-32 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες δοκίμασαν σχήματα και συνεργασίες. Ο Ρήγος είχε 6 πόντους και ο Καραγιαννάκης 4, ενώ ο Μπούσγος (3) με τον Λυκοκάπη (2) συνέβαλαν στο τελικό 60-40.

Mvp αναδείχθηκε ο Θοδωρής Μιχαλακάκος με double double και 11 πόντους, 18 ριμπάουντ, 1 ασιστ & 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Άγγελος Καραγιαννάκης καταγράφοντας double figures με 11 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Χαράλαμπος Δεντάκης με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος..

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές πήραν διαφορά εξαρχής και δεν απειλήθηκαν στο παραμικρό.