Τη δεύτερη αγωνιστική περίμεναν οι The Margi για να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στην East Division 2 το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή απέναντι στους Τσακορούκουνες. Απέδωσαν όμορφο μπάσκετ , ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο κι έτσι έφτασαν με σχετική άνεση στο ροζ φύλλο.

Φάνηκαν να ξεκινούν καλά το παιχνίδι προηγούμενοι με 14-5 με τον Κουτσούμπα πρωταγωνιστή με 7 πόντους. Όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν με 12-0 σερί με τα τρίποντα του Παπουτσή (9π) και του Κουλέντη (6π) για να προσπεράσουν με 14-17 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι απάντησαν με επιμέρους 14-2 χάρη στο δίδυμο Τσιμπάκη και Ν. Ξανθάκη (από 8π). Στον αντίποδα ο Κουλέντης απειλούσε σημειώνοντας 8 πόντους, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 35-27 στη μέση της διαδρομής.

Οι The Margi άρχισαν να ανεβάζουν απόδοση μετά την ανάπαυλα. Φρόντισαν για αυτό οι Ν.Ξανθάκης με 7 πόντους , Κουτσούμπας με 6 και ο Μπίλιας με 4, για να φτάσουν ως το +16. Οι Τσακορούκουνες αντέδρασαν μόνο με τον Σταφυλαράκη, με την τρίτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 54-41.

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι "άσπροι" απέδωσαν εξαιρετικό μπάσκετ Οι δύο Ξανθάκηδες έβαλαν από 9 πόντους ο καθένας, ενώ Καψυλιδάκης με 5 και Κουτσούμπας με 4 ανέβασαν τη διαφορά. Οι Τσακορούκουνες ακολούθησαν κι αυτοί στο ρυθμό με τους Δημόπουλο (8π) και Κουλέντη (7) δίχως όμως να καταφέρουν να καταστούν απειλητικοί, με τους The Margi να φτάνουν δίκαια στη νίκη με το τελικό 84-62 !

MVP: και πρώτος σκόρερ ο  Nίκος Ξανθάκης με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Παίκτης κλειδί: Ο Δημήτρης Τσιμπάκης  έχοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βαγγέλης Κουλέντης με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Που κρίθηκε το ματς: Οι νικητές ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο μέρος και κυριάρχησαν !