Στην πρεμιέρα της South Division 2 η Tinder Bologna φιλοξένησε το βράδυ της Δευτέρας στον Κορυδαλλό τους Baskethoopers, με τους δεύτερους να κατακτούν το ροζ φύλλο χάρη στην εξαιρετική τους άμυνα και τις πολλές λύσεις κοντά στο καλάθι !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ, με σιδερένια θέληση στην άμυνα τρέχοντας ένα σερί 9-0 με τον Ανδρίτσο να ξεχωρίζει με 5 πόντους. Εν τέλει δέχτηκαν μόλις δύο βολές από τον Πάσχο για το 2-11 των πρώτων δέκα λεπτών.

Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν επιθετικά στη συνέχεια με τον Πάσχο (6π) να δείχνει το ταλέντο του, όμως στην αντίπερα όχθη τα τρίποντα του Ν.Τσούπρου και Σχοινοπλοκάκη κράτησαν την απόσταση διψήγια για τους Hoopers, φτάνοντας στη μέση της διαδρομής με το σκορ στο 11-23.

Μετά την ανάπαυλα οι Μπολωνέζοι έδειξαν σφυγμό. Με σερί 8-0 και τον Μπούσγο πρωτεργάτη σε άμυνα κι επίθεση μείωσαν στους 4, με τους αντιπάλους τους να καλούν σε time out. Μετά απ' αυτό ο Παυλόπουλος (6π) ανέλαβε δράση παρέα με τον Σεράφη (3π) αποκαθιστώντας τη διψήφια διαφορά (20-32) στο τριαντάλεπτο.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ψαλίδα άνοιξε για τους Baskethoopers. Φρόντισαν γι' αυτό τα τρίποντα του Κατσαούνου (6π) και ο Σεράφης (4π). Ο Μπούσγος (4π) ήταν ο πιο δραστήριος της Tinder αλλά δεν έφτανε για να απειληθούν οι φιλοξενούμενοι που πήγαν τη διαφορά ως το τελικό 27-46 !

Mvp αναδείχθηκε ο Σπύρος Παυλόπουλος με double double και 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 5 κλεψίματα & 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Νίκος Ανδρίτσος καταγράφοντας 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο αλάνθαστος Νίκος Πάσχος με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές επέβαλλαν το ρυθμό τους εξαρχής και χαρή στη δυνατή frontline αλλά και την "γραμμή μαζινό" στα μετόπισθεν πήραν άνετα το δίποντο!