Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το Division 2 North Group 2 οι All Star Survivors αντιμετώπισαν τους Tragics και πήραν την δεύτερη τους νίκη για φέτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Γκόρο (11) με 3 τρίποντα, Ντάσιο (6) και από δυο πόντους ο Χριστακίδης. Από την άλλη πλευρά οι All Star Survivors ξεκίνησαν το ίδιο εύστοχα με τους Μαντά (8), Κυριακίδη Α. (5), Κάρμας και Κυριακίδης Ν. από (3) διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του πρώτου συναρπαστικού δεκαλέπτου σε 19-19.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι All Star Survivors πάτησαν το πόδι στο γκάζι και πήραν το προβάδισμα με τους Κάρμα (9), Μαντά(8) και Κυριακίδης Α. (5). Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Κούνα και Χριστακίδη με (4), με (3) πόντους οι Ντάσιος και Αβαράκης και με δυο πόντους ο Κομιανός, με το σκορ του πρώτου ημίχρονου να διαμορφώνεται σε 35-43.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι Tragics έπαιξαν σκληρές άμυνες και μείωσαν το σκορ. Η ομάδα των Tragics με τους Γκόρο (8), Κομιανό και Αβαράκη από (3) και με δύο πόντους ο Τζίλιος. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι με τους Κάρμα (7) και από δυο τα αδέρφια Κυριακίδη διαμόρφωσαν το σκορ τρίτης περιόδου σε 51-53.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ισοφάρισαν το παιχνίδι και το έστειλαν στην παράταση. Οι All Star Survivors με τους Κυριακίδη Α. και Κάρμα με (4) και με (3) οι Κυριακίδης Ν. και Μαντάς προσπάθησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια. Οι Tragics όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, με τους Γκόρο και Κομιανό να σκοράρουν από 7 πόντους σερί ο καθένας και ο Ντάσιος άλλους (2), με το σκορ στο τέλος της τέταρτης περιόδου να διαμορφώνεται σε 67-67.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες έπαιξαν πιο απελευθερωμένο μπάσκετ. Η ευστοχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε με τους Κυριακίδη Α. (10), Κυριακίδη Ν. (2) και από (1) πόντο ο Μαντάς. Για τους Tragics ο Κομιανός (5), Γκόρος (3), Παπαγιάννης (2) και (1) ο Κούνας με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 78-80.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους. Οι νικητές ήταν πιο εύστοχοι (δίποντα 14/29 (48,3%), τρίποντα 11/34 (32,4%) και βολές 19/31 (61,3%)) μάζεψαν 45 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 5 ήταν επιθετικά. Μοίρασαν 17 ασίστ με 7 κλεψίματα και συνολικά με 12 λάθη στη διάρκεια του αγώνα.

MVP:  Αναδείχθηκε ο Ανέστης Κυριακίδης ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1 κλέψιμο με 30 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Δημήτρης Γκόρος ο οποίος σημείωσε 29 πόντους, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 6 λάθη με 28 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιάννης Κάρμας ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0 λάθη με 28 στο σύστημα αξιολόγησης.

Η σκληρή άμυνα και η ευστοχία στην παράταση των All Star Survivors τους έδωσε την νίκη.