Για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ της North Division 2 οι Bandicoots φιλοξένησαν το απόγευμα της Κυριακής τους Ionians και μετά από μια σαραντάλεπτη μάχη "σώμα με σώμα" οι δεύτεροι απέδρασαν από το ΟΑΚΑ με το διπλό χάρη στην καλή διαχείριση των ειδικών καταστάσεων στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ρυθμός του αγώνα ήταν χαμηλός.  Οι γηπεδούχοι στηρίχτηκαν σχεδόν αποκλειστικά στον Τσουκαλά που πέτυχε 7 πόντους, ενώ Χουλιαρας με 5 και οι Μουντζούρης και Κοντος "χτύπησαν" από τα 6.75 για τους αντιπάλους τους, που προηγήθηκαν με 9-16 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε. Οι Bandicoots έβγαλαν ενέργεια στο παρκέ και με τους Τσουκαλά (ακόμα 7 πόντοι) αλλά και τους Κωσταβέλη (6), Λασκαράτο (4) και το τρίποντο του Ζαρκαδάκη πλησίασαν έχοντας να αντιμετωπίσουν την περιφέρεια των Ιώνων, που με τον εξαιρετικό Παππά (10π) και τον Χρηστίδη (3) κράτησε το προβάδισμα με 30-32 στη μέση της διαδρομής.

Το τανγκό των ομάδων συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή. Ο Μαρούλης ανέλαβε δράση με 6 πόντους για τους φιλοξενούμενους με τον Κοντο να προσθέτει ένα ακόμα τριποντάκι την ώρα που οι Τσουκαλάς (5) , Αντωνίου και Λάμπος (από 3) σκόραραν έξω από την περίμετρο για το ισόπαλο 43-43 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η αναμέτρηση δεν ήταν για ... καρδιακούς. Οι Bandicoots με τον Τσουκαλά (5 ακόμη πόντοι) και καλάθι του Κωσταβέλη (4π)προηγήθηκαν με 54-52 στα 22", ο Μαρούλης με 2/2 βολές ισοφάρισε και έκλεψε τη μπάλα , κέρδισε φάουλ και με ολύμπια ψυχραιμία διαμόρφωσε από τη γραμμή των προσωπικών βολών το τελικό 54-56 !

MVP του παιχνιδιού ήταν ο αλάνθαστος Παναγιώτης Παππάς με 15 πόντους , 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Λευτέρης Κωσταβέλης με double double και 12 πόντους,  20 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Δίχως αμφιβολία ο Αλέξανδρος Μαρούλης. Είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε:  Ένα τόσο κλειστό παιχνίδι δεν θα μπορούσε παρά να κριθεί στις λεπτομέρειες, με τον Μαρούλη να έχει κρύο αίμα από τη γραμμή της φιλανθρωπίας.