Οι Αnubis άντεξαν στην πίεση των Blue Sharks και πήραν μία τεράστια νίκη με 55-47. 

Τρομερός ήταν ο ρυθμός στο πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να βρίσκουν διαρκώς τον δρόμο για το αντίπαλο καλάθι. Η παραγωγικότητα ήταν μεγάλη, με τους Blue Sharks να προηγούνται 21-17, με τον Μπίσκο να βάζει 13 πόντους. Στον αντόποδα, 8 είχε ο Λιακόπουλος. 

Στη δεύτερη περίοδο ο ρυθμός όπως ήταν λογικός έπεσε. Οι γηπεδούχοι, κράτησαν το προβάδισμα τους, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο συν 5, 29-24, παίρνοντας πόντους κατά βάση από τον Μπίσκο που είχε πάρει φωτιά. Στον αντίποδα, Μιχαλόπουλος και Λιακόπουλος σκόραραν για τους Anubis. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Anubis έγιναν πιο πιεστικοί και επιθετικοί. Με τον Λιώνη να μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση και να σημειώνει 11 πόντους, έτρεξαν ένα επιμέρους 16-11 και ισοφάρισαν σε 40-40. Οι γηπεδούχοι, με την απουσία του Μούσουρα, έγιναν πιο προβλέψιμοι και δυσκολεύονταν αρκετά. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι. Οι Anubis, ήταν πιο ξεκούραστοι, είχαν λύσεις και με… όπλο τα νιάτα τους κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη με 55-47. Η τριάδα, Λιακόπουλος – Μιχαλόπουλος και Λιώνης ήταν εντυπωσιακή και καθοριστική για τη νίκη. Στον αντίποδα, για τους Blue Sharks, πάλεψαν στην επίθεση Μπίσκος και Τομαράς. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νίκος Λιακόπουλος με 15 πόντους (3/3 βολές, 6/16 δίποντα), 19 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Παύλος Μπίσκος με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Αντώνης Μιχαλόπουλος έκανε τρομερή εμφάνιση με 12 πόντους, 16 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 τάπες. 

Που κρίθηκε: Στο μαγικό δεύτερο ημίχρονο, όπου οι Anubis έτρεξαν ένα επιμέρους 31-18!