Τη δεύτερη νίκη της στο Group 1 του Βορρά στην Division 2 πανηγύρισε η Tune Squad, η οποία επικράτησε 53-36 των Cava Boys, σε ένα ματς που πήγε αρκετά στη δύναμη. Με τη σειρά τους οι τυπικά γηπεδούχοι γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους κι έπεσαν στο 1-2, σε ένα κακό βράδυ για εκείνους, στο οποίο έμοιαζε σαν να μην τους βγαίνει τίποτα. 

Οι Cava Boys αντιμετώπισαν μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μην σημειώσουν διψήφιο αριθμό πόντων στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην εναρκτήρια περίοδο ευστόχησαν σε μόλις ένα σουτ εντός παιδιάς, ενώ συνολικά στο πρώτο μέρος είχαν 4/23!

Ακόμα κι έτσι, πάντως, οι τυπικά γηπεδούχοι απείλησαν την Tune Squad, η οποία, όμως, είχε όλες τις «απαντήσεις». Αρχικά, μετέτρεψε το 15-16 σε 16-24 στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ το 23-26 διαδέχθηκε σερί 8-0 για να γίνει το 23-34 (27’).

Τελευταία προσπάθεια των Cava Boys να επιστρέψουν ήταν στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν πλησίασαν στο -6 (32-38), αλλά οι τυπικά φιλοξενούμενοι με σερί 6-0, ξέφυγαν στο +12 (44-32) κι εκεί όλα τελείωσαν, με το επιμέρους σκορ να φτάνει ως το 15-4 και τη διαφορά να ξεφεύγει.

Player of the Game: Ο Ευθύμης Ριζογιάννης, σε ένα ματς που η επίθεση πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ήταν διψήφιος με λίγες προσπάθειες. Μέτρησε 11 πόντους με 4/6 σουτ, συν 8 ριμπάουντ, μια ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης «κλειδί» ο Θοδωρής Θωμάς, ο οποίος έδωσε πολλές μάχες και λύσεις στο «ζωγραφιστό». Τελείωσε τον αγώνα με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Που κρίθηκε: Στα «μεγάλα» σουτ που έβαλε η Tune Squad, σε ένα ματς που πήγε αρκετά στη δύναμη. Οι νικητές είχαν «απαντήσεις» όποτε χρειάστηκε, κάτι που δεν ισχύει για τους Cava Boys, οι οποίοι είχαν μια πολύ κακή μέρα στη «δουλειά».