Οι Cool Dynamic ήταν αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και με πρωταγωνιστές τους Ράπτη, Σεφεριάδη, πήραν δίκαια την δεύτερη νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division 2 (2-1), απέναντι στους Cold nSteak Warriors που «έχασαν» δύο δεκάλεπτα από την επίθεσή τους (5 και 4 πόντοι αντίστοιχα σε πρώτο και τρίτο δεκάλεπτο) και έμειναν στο 0-3.

Με τους Ράπτη και Σεφεριάδη να παίρνουν από νωρίς πρωτοβουλίες, οι Cool μπήκαν μπροστά και έδειξαν τις διαθέσεις τους με το 5-14 του δεκαλέπτου, έχοντας από την άλλη τους Γουόριορς να κάνουν βιαστικές επιλογές, αλλά να «ξυπνούν» στο δεύτερο δεκάλεπτο και να κλείνουν το ημίχρονο στο 17-24, με τους Δέρδα, Γκολφινόπουλο και Μαργαρίτη να βρίσκουν κάποιες λύσεις.

Εκεί λοιπόν που φαινόταν ότι θα ισορροπήσει η κατάσταση, οι Cold nSteak «κόλλησαν» πάλι επιθετικά, εκνευρίστηκαν και είδαν τους Dynamic να πηγαίνουν στο +15 μέχρι το 30ο λεπτό (21-36), με Σεφεριάδη και Ράπτη να συνεχίζουν τα εύστοχα σουτ και τους Παυλάκο, Μαυράκη να βοηθούν στο να μείνει το προβάδισμά τους ψηλά μέχρι το φινάλε, με το συνολικό σκορ να είναι βέβαια σχετικά χαμηλό (32-46).

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Χαρίλαος Σεφεριάδης με 15 πόντους, 11 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ενώ από τους Warriors ξεχώρισε ο Γιάννης Μαργαρίτης με 10 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Παίκτης-κλειδί για τους Κουλ ήταν ο Ιάκωβος Ράπτης με 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, ο οποίος βρήκε κρίσιμες λύσεις στις ρακέτες.

Το ματς κρίθηκε στο σταθερό σκοράρισμα των Dynamic, σε σχέση με τους Cold nSteak, οι οποίοι τα βρήκαν σκούρα για μεγάλο διάστημα και δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο.