Για την τρίτη αγωνιστικής της South Division 2 οι Freaks φιλοξένησαν τους Baskethoopers το βράδυ της Παρασκευής στο Sala Sport Club και αποδίδοντας αρκετά καλά μετά τα μέσα της δεύτερης περιόδου διατήρησαν άνετα το αήττητο !

Οι ομάδες βάδισαν πλά πλάι στα πρώτα λετπά. Οι γηπεδούχοι με τον Χαντζή (7π με 2τρ) ζεστό από το ξεκίνημα προηγήθηκαν με 10-6 ωστόσο ένα 7-0 των αντιπάλων τους με τους Παυλόπουλο (5), Σεράφη και Καπέτη (από 4π) τους έβαλε μπροστά & παρά τις ενέργειες του Αγγελακόπουλου (4π) προηγήθηκαν με 13-14 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε για λίγο ακόμα, όταν οι Hoopers βρέθηκαν στο 15-18. Σίγησαν όμως στη συνέχεια και τα "Φρικιά" έτρεξαν σερί 17-0, βγάζοντας εύκολα καλάθια στο fast break. Ο Ζορμπάς ήταν ασταμάτητος με 9 πόντους και μαζί με τον σταθερό Χαντζή (4π) τους οδήγησαν στο 32-18 του ημιχρόνου.

Η ατμομηχανή των γηπεδούχων είχε πάρει μπροστά και δεν την σταμάτησε ούτε το μεστό παιχνίδι του Σεράφη, που σκόραρε 11 πόντους για τους φιλοξενούμενους μετά την ανάπαυλα. Κοκκίνης με 6, Αγγελακόπουλος με 5 και τα τρίποντα από τους Μεγάλο, Χαντζή διεύρυναν την απόσταση των Freaks ως το 56-33 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες δοκίμασαν σχήματα και συνεργασίες παίζοντας απλό και ελεύθερο μπάσκετ. Ο Αγγελακόπουλος πρόσθεσε ακόμα 7 πόντους στον λογαριασμό του, με τους Χαϊδεμένο και Ζορμπά να σημείωνουν από 5 για τους "κυπαρισσί", ενώ οι Baskethoopers βρήκαν περισσότερους χώρους και με τα τρίποντα των Κατσαούνου (8π) , Πετρόχειλου και Σεράφη (από 6π) συνέβαλαν στο τελικό 84-59.

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Κοκκίνης με 12 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο & 1 λάθος. Παίκτης κλειδί αναμφίβολα ήταν ο Κώστας Χαντζής καταγράφοντας 17 πόντους,6 ριμπάουντ, 7 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Ανδρέας Σεράφης με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος..

Που κρίθηκε το ματς :  Οι νικητές πάτησαν το γκάζι μετά το 15ο λεπτό και δεν ξανακοίταξαν πίσω.