Τη δεύτερη τους νίκη σε τρία παιχνίδια κατέγραψαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club οι Mad Frogs όταν υποδέχτηκαν τα Μαχίμια, αποδίδοντας όμορφο κατά διαστήματα μπάσκετ.

Οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στο παρκέ προσέχοντας κυρίως τις άμυνες τους. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ από τον Κωστόπουλο (4π), ενώ οι αντίπαλοι τους είχαν διακριθέντα τον Μπόρση με 5 πόντους, για το πενιχρό 8-7 των πρώτων δέκα λεπτών.

Τα Βατράχια ανέβασαν την απόδοση τους στη συνέχεια. Πήραν αρκετά από πολλούς (Τσικόλας- Θ.Γιαννόπουλος από 4 και Φράγκος ένα τρίποντο) ενώ από την άλλη πλευρά ο Μπόρσης ήταν η μοναδική σταθερή απειλή με ακόμα 6 πόντους, με το σκορ να είναι στο 26-17 στο ημίχρονο.

Οι Mad Frogs συντήρησαν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Σκόραραν πολλοί από ... λίγο (Κ. Γιαννόπουλος, Στάϊκος από 3 , Κατσαρός -  Κωστόπουλος και Σοφός από 2π), με τον Μπόρση να είναι ασταμάτητος για τα Μαχίμια, που παρέμειναν σε σχετικά κοντινή απόσταση (41-32) στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία οι Frogs πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Κωστόπουλος και Κ. Γιαννόπουλος με 4 πόντους έκαστος, Στάϊκος με ένα τρίποντο αλλά και οι Φράγκος - Σοφός - Θ.Γιαννόπουλος και Κατσαρός από 2 πόντους ήταν οι σκόρερ τους, την ώρα που Μπόρσης και Βλάχος συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 62-46 !

Mvp ήταν ο "αρχικλέφτης" Παναγιώτης Φράγκος με 5 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 8 κλεψίματα και 1 λάθος. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο αλάνθαστος Κώστας Κωστόπουλος έχοντας 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και ένα κλέψιμο.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Αλέξανδρος Μπόρσης με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Το ματς κρίθηκε από την ισορροπία των νικητών τόσο έξω από την περίμετρο όσο και στο ζωγραφιστό.