Τη δεύτερη τους νίκη στην κούρσα του πρωταθλήματος πέτυχαν οι Myrema State Warriors στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρώτου γκρουπ της North Division 2 υποδεχόμενοι το βράδυ της Κυριακής τους Basketball Freaks στην Καλογρέζα. Ανέβασαν στροφές κυρίως στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού και έφτασαν στο ροζ φύλλο δίχως ν' απειληθούν.

Αρχικά όμως οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν καλύτερη εκκίνηση. Καγκάδης και Ευαγγέλου σκόραραν 5 & 3 πόντους αντίστοιχα και με 6-0 σερί προηγήθηκαν με 4-10, πρινμ μειώσουν οι Κούδας και Τσάτσος (από 4π) για το 8-11 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι "Πολεμιστές" αντέδρασαν στη συνέχεια. Με επιμέρους 10-3 και πρωταγωνιστές τους Κούδα (6π) και Μενάγια (5π) προσπέρασαν ενώ με ένα νέο 5-0 πήγαν στο +7 του ημιχρόνου, παρά την προσπάθεια του Καγκάδη από την άλλη πλευρά.

Μετά τη διακοπή ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικοί ανεβάζοντας το ρυθμό τους. Φρόντισαν γι αυτό οι Μενάγιας (6π) & Μπακάλης (5) και με σερί 8-0 πήγαν στο +15. Για τους Freaks οι προσπάθειες των Καγκάδη (5), Κεχαγιά (4), Ευαγγέλου και Μαργαριτόπουλου (από 3π) το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 44-31 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία το ..Ρέμα παρέσυρε τους Freaks. Mπακάλης με επτά και Παναγιωτόπουλος με τέσσερις πόντους  πήγαν τη διαφορά ως το +18 και μετά άφησαν το πόδι από το γκάζι. Ο ασταμάτητος Καγκάδης με 14 πόντους και ο Ευαγγέλου με ακόμα 5 ήταν οι μοναδικοί σκόρερ των "πράσινων" που μίκρυναν την απόσταση ως το απόλυτα δίκαιο τελικό 60-50.

Mvp : Ο Γιάννης Κούδας με double double και 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Μαζί του διακριθέντας ως παίκτης κλειδί ήταν ο Ευθύμης Παναγιωτόπουλος που σημείωσε 8 πόντους , ενώ είχε και 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος των ηττημένων παρουσιάστηκε ο bombber Δημήτρης Καγκάδης με 29 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές επέβαλλαν το τέμπο τους μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, πήραν διαφορά και δεν ξανακοίταξαν πίσω.