Εύκολο απόγευμα για τους SALLAS MAVERICKS που επικράτησαν με 29-62 των OLD DOGS.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 1-8 επιμέρους σερί με τους Χριστοδούλου, Αρβανιτάκη και Γλεντή. Οι OLD DOGS όμως με 4 πόντους του Παναγούλια και από 2 των Τζιρίτη και Λύκουρα πέρασαν μπροστά. Οι Σκαφίδας και Μαργέλος έκαναν το 13-12 αλλά με καλάθια των Τσουκάτου και Αρβανιτάκη έγινε το 13-16.

Ο Χριστοδούλου και ο Αρβανιτάκης με τρίποντο αύξησαν τη διαφορά ενώ ο Φαρόπουλος έκανε το 13-23. Ο Λύκουρας με τρίποντο κατάφερε να μειώσει για να απαντήσει ο Κατσάμπης. Ο Σκαφίδας σκόραρε αλλά 2 καλάθια των Σφήκα και Γλεντή έκαναν το 20-31 για να μειώσει λίγο πριν το τέλος ο Σαργιάννης με 2/2 βολές.

Το 3ο δεκάλεπτο ήταν αυτό που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Με τρίποντα του Αρβανιτάκη και βολές του Χριστοδούλου έγινε το +15 για να μειώσει ο Σαργιάννης με τρίποντο. Ο Τσουκάτος αύξησε τη διαφορά ενώ ο Μιχαηλίδης έκανε το 27-41. Ο Τσουκάτος όμως με φοβερό τρίποντο με ταμπλό στο τέλος έκανε το +17 βάζοντας δύσκολα στους γηπεδούχους για την ανατροπή.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν έπος για τους SALLAS MAVERICKS καθώς κατάφεραν να δεχθούν μόλις ένα καλάθι ενώ σκόραραν 18 πόντους. Ο Φραγκουλίδης σκόραρε νωρίς νωρίς 4 για να συνεχίσουν οι Γλεντής και Χριστοδούλου που σκόραρε 6 πόντους. Ο Κρεμαστάς με άλλους 4 πόντους έκανε το 27-60. Ο Μιχαηλίδης σκόραρε ενώ στο τέλος ο Χατζηκοκολάκης έκανε το 29-62.

MVP της αναμέτρησης ο Χριστοδούλου με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Για τους OLD DOGS ξεχώρισε ο Μιχαηλίδης με 8 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Οι SALLAS MAVERICKS ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και έκαναν ασύλληπτο 4ο δεκάλεπτο.