Στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το 2ο group της North Division 2, οι People Café φιλοξένησαν το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ τους Tragics και κατέβαλλαν με κόπο την αντίσταση τους χάρη στον χαρισματικό Μυλωνά !

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν καλό ξεκίνημα και με τον Βαρθαλίτη να σκοράρει 5 πόντους αιφνιδίασαν τους αντιπάλους προηγούμενοι με 2-9, ωστόσο ο Μυλωνάς (11π) πήρε μπρος συμβάλλοντας τα μέγιστα σε σερί 13-0 και με τη βοήθεια του Μαρούλη (4π) προσπέρασαν με 15-9 στην εκπνοή του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι People Cafe διατήρησαν τα ηνία της αναμέτρησης στη συνέχεια. Ο Μυλωνάς φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με ακομα 7 πόντους, με τον Καλογεράκο να σκοράρει 5 και τον Κασφίκη ένα τριποντάκι, ενώ οι "Τραγικοί" ακολουθούσαν κατά πόδας με τους Κουνα (6), Χριστακίδη (4) και Ντάσιο (3), με το ημίχρονο να κλείνει στπ 30-24.

Ανατροπή σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι Tragics σκόραραν από μακρινή απόσταση με τους Γκόρο, Κουνα (από 5π) και Κομιανό (3) και μαζί με τον Αβαράκη (4) συνέθεσαν το κουαρτέτο της ανατροπής, καθώς με επιμέρους 2-12 προσπέρασαν. Από την αντίπερα όχθη απειλούσε μόνο ο Μυλωνάς με 9 πόντους, για το 41-43 στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι επανήλθαν όμως στην τελική ευθεία. Πέραν του Μυλωνά που σκόραρε ακόμα 9 πόντους, εμφανίστηκε και ο Μαρούλης που με περισσή ενέργεια και 6 πόντους έβαλαν την ομάδα τους στη θέση του οδηγού με 59-52. Οι Tragics , με τους Γκόρο (6) & Βαρθαλίτη (4) αποπειράθηκαν εκ νέου να πλησιάσουν , όμως ξέμειναν από καύσιμα, με τους People Cafe να κατακτούν μια πολύτιμη νίκη κρατώντας παράλληλα το αήττητο στην κούρσα του πρωταθλήματος, με το τελικό 63-55 !

Mvp του αγώνα ο ξεχωριστός Άγγελος Μυλωνάς με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ , 1 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο αλάνθαστος Δημήτρης Γκόρος έχοντας 13 πόντους, 5 ριμπάουντ , 4 ασίστ και 1 μπλοκ.

Key player: Με πολύ ενέργεια ο Αλέξανδρος Μαρούλης με double double και 12 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ και 3 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο φινις με τους νικητές να διαχειρίζονται καλύτερα τα τελευταία λεπτά.