Η ομάδα του Κώστα Παρασκευόπουλου, μετέτρεψε το ντέρμπι σε… περίπατο κερδίζοντας του αγνώριστους Tesseract με 83-40 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να μπορούν να πάρουν μία πιο καλή διαφορά. Η περίοδος έκλεισε στο 15-10, με τον Ανέστη Κυριακίδη να βάζει 5 πόντους και τους Νίκο Κυριακίδη και Μαντά από 4. Για τους γηπεδούχους, 5 έβαλε ο Γεωργακόπουλος. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι All Star Survivors πάτησαν το γκάζι. Έτρεξαν ένα επιμέρους, 24-13 σερί και πήραν διαφορά 16 πόντων στο ημίχρονο, 39-23, με τους Ανέστη Κυριακίδη και Μαντά να βάζουν μαζί 23 πόντους. Για τους Tesseract, σκόραραν οι Διαθεσόπουλος, Κάκκας, Ψωμάς και Γεωργακόπουλος. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Survivors όχι μόνο δεν θορυβήθηκαν από τους Tesseract, αλλά παίζοντας εξωπραγματικά σε άμυνα και επίθεση, έτρεξαν ένα νέο επιμέρους 23-5 σερί και τελείωσαν το ματς, αφού εκτόξευσαν την διαφορά στους 34, 62-28. Στην εξίσωση για τους φιλοξενούμενους είχαν μπει αρκετοί παίκτες, ενώ οι Tesseract δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν στον ρυθμό. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και με την διαφορά σε τρομερά επίπεδα, οι δύο ομάδες χαλάρωσαν αρκετά. Το τελικό, 83-40 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης, αφού η ομάδα του Παρασκευόπουλου ήταν εντυπωσιακή σε άμυνα και επίθεση. Πλέον, οι All Star Survivors ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 3-0. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν Ανέστης Κυριακίδης με 21 πόντους (3/3 βολές, 3/7 δίποντα, 4/8 τρίποντα), μάζεψε 4 ριμπάουντ, μοίρασε 4 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο συγκεντρώνοντας 19 στο σύστημα αξιολόγησης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μάρκος Γεωργακόπουλος με 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 κλεψίματα. 

Παίκτης Κλειδί: Πληθωρικός και ουσιαστικός ο Κώστας Παρασκευόπουλος. Σημείωσε 6 πόντους, μάζεψε 12! σκουπίδια, μοίρασε 4 ασίστ συγκεντρώνοντας 18 στο σύστημα αξιολόγησης.